Øv! Snart koster det måske penge at være på Facebook

Facebook vil nu lade administratorer af bestemte grupper på det sociale medie kunne afkræve penge af gruppemedlemmerne.

Siden Facebook blev grundlagt i 2006, har én de helt store fordele ved det sociale medie været, at det er gratis for alle.

Dette bliver der nu lavet om på, da Facebook langsomt er ved at snige brugerbetaling ind gennem bagdøren. Det skriver den britiske avis The Sun.

For fremtiden kan det nemlig koste penge at være medlem af bestemte grupper på Facebook. Det står klart, efter det sociale medie har lanceret den nye brugerbetalings-feature 'Subscription Groups’, der gør det muligt for gruppe-administratorer at tage et gebyr fra sine medlemmer hver måned.

Læs også

67-årig mand tiltalt for at bestille sexshows med mindreårige piger

Ifølge The Sun kommer gebyrerne til at ligge mellem 30 til 100 danske kroner om måneden.

Indtil videre omfatter den nye betalingsmodel kun enkelte grupper på Facebook, men skulle 'Subscription Groups’ vise sig at blive en succes, så har Facebook dog tænkt sig at indføre det bredt, så det vil blive tilgængeligt for alle, der driver en Facebook-gruppe

Dermed kan du altså for fremtiden blive mødt af en betalings-mur, når du vil klikke ind på en række af dine foretrukne ‘FB-grupper.’

Læs også

Sofie Linde sælger sin luksus-lejlighed: Se den her

- Vi hører fra gruppe-administratorer, at de leder efter måder, der kan hjælpe dem med at tjene penge, så de kan udvide engagementet for deres medlemmer, der fortsat kan støtte deres fællesskab, forklarer talsmand for Facebook, Alex Deve, og fortsætter:

- I dag gør mange administratorer det allerede ved at skabe en ekstra 'kun for abonnenter'-gruppe, som supplement til den eksisterende gruppe, og på den måde bruger de forskellige værktøjer til at samle penge ind, tilføjer han.

Det er stadig uvist, hvor omfattende det nye Facebook-initiativ bliver, men Facebook lover selv, at de ikke vil kræve en andel af gruppernes indtægter.

Læs også

Farvesymbolik - Her kan du læse om farvernes betydning. Dagens.dk har analyseret de mange forskellige farver og deres farvesymbolik. Her kan du læse om de mest brugte farver og hvordan de påvirker dig.

Jeg ved en lærkerede - En af Danmarks mere populære børnesange, der er skrevet af Kamma Laurents. Her finder du Jeg ved en lærkerede tekst og melodi.

Tal på spansk - Har du styr på de spanske tal? Besøg vores guide tal på spansk og bliv klogere på det spanske sprog.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip