Simpelt trick kan redde dit forhold - og det tager kun fem minutter

Oplever I lidt knas i parforholdet, så kan et uhyggeligt simpelt trick hjælpe jer tilbage på rette spor.

'Det tager kun fem minutter.'

Sådan lyder et velkendt slogan for en danske discountkæde, men de fem ord passer også perfekt på en teknik, som ifølge en parforholdsekspert kan være med til at redde et strandet forhold. Det skriver Mirror.

Det er den britiske psykolog, Belinda Williams, der nu løfter sløret for tricket, som ifølge hende kan hjælp par, der oplever knas i forholdet.

Læs også

Netto med pinlig fejl - nu bliver de drillet af Lidl: ‘Køb ind hos os’

Det er især lige før et ægteskab, efter at have fået børn, og når disse er flyttet fra reden, at mange par oplever en modgang i forholdet.

Især børn kan sætte ethvert parforhold på prøve, og hvor mange forældre - før de blev forældre - havde masser tid til hinanden og til kærtegn, kys og sex, har de nu kun tid til deres børn samt de mange daglige gøremål.

Men ifølge Belinda Williams kan disse forældre med rette benytte sig af et et ‘mikro-øjeblik’ (micro-moments).

Læs også

Alexandra svarer igen efter omstridt video: ‘Pure opspind og personligt krænkende’

Øjeblikket består af en kort fem minutters pause, som man øremærker til at genfinde den nærhed, men havde engang.

Selvom man har en travl hverdag med mange gøremål, så anbefaler Belinda Williams, at man alligevel tvinger sig selv til at finde tid til et ‘mikro-øjeblik’ i løbet af dagen.

- Det behøver ikke tage lang tid, før det kan få en indvirken på jeres parforhold. Mikro-øjeblikke handler om at gribe selv den mindste mulighed for at bruge tid på hinanden, forklarer hun og uddyber:

Læs også

Slut med Playstation-tid: Nu inddrages alle spillekonsoller fra danske fængsler

- Jeg opfordrer par til at lede efter korte øjeblikke, hvor de kan signalere til hinanden, at de elsker og bekymrer sig om hinanden. Det kan være at sige ordenligt farvel, et knus når I passerer hinanden i gangen, at holde i hånd når I falder i søvn, at sige ‘jeg elsker dig’, mens I kigger hinanden i øjnene, at vise at man er taknemmelige for hinanden eller en lille gave som eksempelvis din partners yndlings te, forklarer hun.

- Tag alt hvad I kan og få det meste ud af de små øjeblikke, lyder det gode råd.

Læs også

Appelformer - Her kan du læse alt om de tre klassiske appelformer, der bruges til argumentation. Appelformerne er logos, patos og etos, der er de midler, som afsenderen feks. taler, forfatter, journalist, medieperson, markedsførings- person eller politiker bruger i tekst eller tale.

Topskattegrænse - Her kan du se Danmarks nye topskattegrænse satser og alle beløbsgrænser for topskat 2018. Se også hvor mange der betaler topskat fordelt på erhverv.

Tigerspring - Hvad er et tigerspring, hvordan opleves det og hvad gør det ved mit barn? Tigerspring er et populært men også omfattende begreb, der dækker over en række mentale udviklingsspring, som alle småbørn gennemgår. Her kan du læse om alle 10 udviklingsspring.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip