Slut med vacciner: Nu kommer vidunder midlet

Foto: Shutterstock.com

Et hold af forskere har nu fundet antistoffer, der kan gøre gentagende vacciner unødvendigt.

Et team af forskere fra Tel Aviv University påstår at have fundet en kur mod Covid-19, der gør vacciner unødvendige.

Forskerne har fundet ud af, at antistoffer isoleret fra immunsystemet hos raske COVID-19-patienter er effektive til at neutralisere alle kendte stammer af virussen, inklusive Delta- og Omicron-varianterne.

Læs også

Hyggelig tur i zoo ender dramatisk

Ifølge forskerne kan denne opdagelse eliminere behovet for gentagne boostervaccinationer og styrke immunforsvaret hos de mest udsatte.

Forskningsprojektet blev ledet af Dr. Natalia Freund og ph.d.-studerende Michael Mor og Ruofan Lee fra Institut for Klinisk Mikrobiologi og Immunologi ved Sackler Fakultet for Medicin.

Det nye forskningsprojekt er baseret på en anden undersøgelse, der blev lavet i oktober 2020, hvor COVID-19-krisen var på noget af sit højeste.

Dengang sekventerede Dr. Freund og hendes kollegaer alle B-immunsystemets celler fra blodet fra mennesker, der var kommet sig over det første COVID udbrud.

Her isolerede de ni antistoffer, som patienterne producerede.

Nu har forskerne fundet ud af, at disse antistoffer er meget effektive til at neutralisere de nye coronavirus-varianter, Delta og Omicron.

Undersøgelsen er yderligere underbygget ved, at antistofferne er blevet sendt fra Tel Aviv University til University of California San Diego, hvor de har testet deres effektivitet er blevet testet på levende vira. Her var resultaterne ligeledes opmuntrende. Du kan læse hele rapporten her.

Læs også

Klamme fund hos Lagkagehuset: Idømt stor bøde

 

Dagens Gossip