Søren Ryge afslører: Sagde nej til dette populære program

Foto: Karsten Korsager Werner Mud

På trods af deltagelse i utallige programmer, så var der alligevel ét, som Søren Ryge ikke vil deltage i.

I 28 år har Søren Ryge haft sit eget program, og han har også gæstet en lang række programmer. Mildt sagt er han vant til at være på skærmen, og han er et særdeles kendt ansigt blandt danskerne.

Læs også

Iværksætter modtog mail fra DR efter Løvens Hule: “Fik så ondt i maven”

Der er dog ét enkelt program, som ellers var interesserede i at få Søren Ryge med, men det blev et klart og tydeligt afslag fra den populære havemand. I radioprogrammet Det sidste måltid snakker han og radiovært Lærke Kløvedal nemlig om Søren Ryges liv, hvor snakken blandt andet falder på dette emne.

Søren Ryge har altid sørget for at holde privatliv og tv adskilt. Han har aldrig inviteret journalister eller sågar kameraer ind i privaten. Derfor har Søren Ryge også takket nej til at deltage i et af danskernes favorit-programmer: Kender du typen. 

Det er privat

Især soveværelset og badeværelset føler han, er et meget privat sted, som han overhovedet ikke har lyst til at invitere resten af Danmark med ind i. Faktisk anser han soveværelset som "sit livs mest private kvadratmeter". Han gider ikke se ind i andres soveværelser. Lige den del vil han helst være fri for, fortæller han - også selvom det er i et tv-program. 

Derudover ville det simpelthen også være for nemt for eksperterne at gætte, hvis han deltog i Kender du typen, understreger Søren Ryge.

"De spurgte mig for ti år siden: 'Vil du være med i Kender du typen?'. Så sagde jeg: 'For det første siger jeg nej. Er du klar over, hvor dumt det spørgsmål er? Allerede når de kommer ind i gangen, så står mine gummistøvler og mine træsko der, og hunden kommer løbende.' Jeg ville skulle lave mit hjem fuldstændig om, for at de ikke skulle gætte mig lige med det samme. Og det kunne de godt se," lyder det fra ham.

Læs også

Det sker der med maden på Badehotellet

 

 

Dagens Gossip