Studier påstår, at lave mænd er bedre kærester og er mere seksuelt aktive i sengen

Foto: Shutterstock

Der er godt nyt til de lave mænd: En ny undersøgelse fra ‘The Journal of Sexual Medicine’ viser, at lavere mænd er mere seksuelt aktive.

Undersøgelsen af ​​531 heteroseksuelle mænd viste, at mænd, der var under 175 cm høje, hvilket er lige under 5'9'', havde oftere samleje.

Selvom det er de ‘høje, kulørte og flotte’ mænd som får alle swipes på Tinder, viser det, at de lavere fyre, har mere at lave i sengen.

Læs også

Ny undersøgelse: Lavere mænd er mere narcissistiske og har psykopatiske tendenser

Et studie fra New York Universitet, viste ikke bare, at mænd under 175 havde mere sex, de er også 32 procent mindre tilbøjelige til at gå fra deres partnere.

Alt i alt konkluderede undersøgelsen, at jo lavere manden er, jo bedre partner vil han være.

Forskere er ikke helt sikre på, hvorfor dette er tilfældet, men de tror, ​​at højere mænd kan være mere selvsikre på deres udseende og mener derfor, at de er hævet over at skulle udføre husarbejde og andre opgaver. Det skriver LADbible.

Så dybest set kan lave mænd føle, at de har noget at bevise, hvilket betyder, at de arbejder hårdere både på kontoret og derhjemme.

Der er faktisk en teori bag dette. Napoleon-komplekset, eller Short Man Syndrome, tyder på, at mænd af kortere statur arbejder hårdere for at 'bekræfte deres manddom' på forskellige måder.

Ingen siger, at korte mænd er mindre værd end høje mænd, men der er ingen tvivl om, at der har været en vis status quo før nu.

Læs også

Heldig dansker vinder 5 millioner kroner: Holder fortsat på stor hemmelighed

 

 

 

Dagens Gossip