1-årig er på campingferie - da forældrene kigger væk et øjeblik, tager han fat i ovndøren

Ane Sørensen

376 uger siden

|

28/04/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Australske Kerrie Halls lille søn kom alvorligt til skade på familieferien, nu forsøger familien at samle penge sammen til hans omfattende behandling.

Dagens topnyheder

Australske Kerrie Hall oplevede enhver moders værste mareridt, da hendes 17 måneder gamle søn Hunter kom alvorligt til skade for en måned siden.

Den 26. marts var lille Hunter med familien på ferie i Queensland, da han pludselig hev i en kedel fyldt med kogende vand, som væltede ud over ham. 

Det skriver The Sun.

Foto: Facebook

Ifølge moderen gik det galt, da Hunter åbnede lågen til campingvognens ovn og dermed kom til at vælte kedlen, som stod og kogte på en varm kogeplade.

Efter ulykken har Hunter alvorlige forbrændinger på 12 procent af sin lille krop. Familien har delt et hjerteskærende billede af drengen, som ligger på hospitalet med hele kroppen pakket ind i forbindinger.

Hunter har ind til videre været igennem fire hudtransplantationer i ansigtet, på brystet, hans højre ben og fod samt under den venstre fod. Hver dag skal hans hud smøres ind i creme otte gange, og en fysioterapeut skal hjælpe den lille dreng med at minimere dannelsen af ar.

Foto: GoFundMe

Hunter havde lige taget sine første skridt og var så småt begyndt at tale, inden det skæbnesvangre øjeblik:

- Før ulykken kunne han sige nogle basale ord, men nu kan han kun grynte, siger Kerrie Hall til The Sun og tilføjer:

- Vi håber, at det ikke vil påvirke ham for meget. Vi er bare nødt til at være positive og lære ham, at han ikke er anderledes. Vi håber på, at Hunter vil få et liv, der er så normalt som muligt, siger Kerrie Hall.

Familien har startet en indsamling for at få hjælp til at dække de mange omkostninger, der er i forbindelse med Hunters behandling, der formentlig skal fortsætte, ind til han er blevet 18 - 19 år gammel.

Laura Collins fik noget af en forskrækkelse, da hun tog badebukserne af sin femårige søn. Nu advarer hun andre forældre mod denne skjulte fare.