1-årig låst inde i mors bil - elsker hvert et sekund af oplevelsen

Foto: Facebook

14 måneder gamle Brandon Emery havde en stor oplevelse, da han fredag kom til at låse sig inde i sin britiske mors bil og måtte reddes af brandmænd.

Britiske Brandon Emery havde sit livs oplevelse, da han forleden kom til at låse sig inde i sin mors bil.

Øjeblikket blev foreviget med et billede, hvor den 14 måneder gamle dreng smiler stort, mens en brandmand underholder ham og kollegerne forsøger at åbne døren op.

Det skriver The Sun.

Læs også

Overvågningsvideo afslører mor stå på bussen med død baby, mens kæresten giver hende en tommelfinger op

Lille Brandon havde været med moderen Kirsty Green ude at købe ind i Lidl fredag eftermiddag. Da hun havde puttet varerne ind i bagagerummet, opdagede Kirsty Green, at hun også var kommet til at lægge sine bilnøgler derinde.

Pludselig låste Brandon Emery bilen indefra og lukkede dermed sin mor ude af køretøjet. 

- Først gik jeg lidt i panik og overvejede, hvordan jeg kunne få ham ud. Men heldigvis kom et par andre forbipasserende mig hurtigt til undsætning og en medarbejder fra Lidl ringede efter hjælp, siger Kirsty Green til The Sun. 

Læs også

Natalie føder sit 6. barn: Da manden ser babyen, begynder han at råbe

Det lokale brandvæsen kom frem til stedet og hjalp mor og søn i den uheldige situation. Til sidst måtte de smadre et vindue og kravle ind i bilen, da Brandon havde fundet en mønt og puttet den i munden. Heldigvis endte det hele godt, og der gik ikke længe, før mor og søn var forenet igen.

Efterfølgende delte Kirsty Green et billede af sin lille søn med brandmændene på brandvæsenets facebookside med en lille hilsen:

- Tak til de fantastiske gutter, der reddede min lille frække unge, efter han havde låst sig selv inde i bilen i dag ved Lidl. Han var tydeligvis traumatiseret af hele situationen, skriver Kirsty Green med et glimt i øjet til billedet af sin storsmilende søn.

Det søde billede har fået flere hundrede reaktioner og mange kommentarer fra andre brugere, der ikke kan stå for den lille fyr og hans redningsmænd.

Josh Rose gjorde et skræmmende fund i sin toårige søns klapvogn, da den lille familie var på picnic sammen. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip