10-årig hund blev efterladt af sine ejere: Sedlen om halsen efterlod dyrlæger i chok

Foto: Facebook

Da dyrlæger kom på arbejde på hundeinternatet en morgen, var Perry blevet efterladt udenfor. Han havde en skål med vand og en seddel knyttet til hans halsbånd.

Perry var blevet efterladt fordi han ikke kunne gå mere.

Det, der var mindst lige så hjerteskærende som at læse sedlen, var, at det så ud som om, at hunden forstod, at han var blevet efterladt, skriver Animal Rescue.

Læs også

Umut Sakarya i uigenkendelig forvandling med vægttab på 25 kilo: Sådan ser han ud i dag

“Over 10 år, kan ikke længere gå,” stod der på sedlen på Perrys halsbånd.

Foto: Facebook

“Han kunne ikke røre sig og var frygtelig ked af det,” fortæller veterinærsygeplejerske Mason Groesbeck hos Wenderes Rest Humane Association.

Medarbejdere tog Perry ind, og begyndte at undersøge hunden. Det varede ikke længe, før de indså, at hundens problemer ikke skyldtes høj alder.

Perry havde borreliose efter et flåtbid.

Efter at have modtaget behandling for flåtbiddet og modtaget fysioterapi, var Perry oppe og gå igen.

Perrys pels var blevet så sammenfiltret og klumpet, at hunden kæmpede for at bevæge sig. Men et hurtigt klip løste det problem.

"Da jeg kom tilbage på arbejde og så, hvor meget han havde ændret sig, græd jeg," siger Sabrina Wilcox som arbejder på internatet.

Perrys tidligere ejere er flere gange blevet anklaget for ikke at give hunden nok kærlighed og omsorg. Nu håber dyreinternatet, at den 10-årige hund finder et nyt og godt hjem på sine ældre dage

Læs også

Ny genteknologi kan revolutionere kræftbehandling

 

 

Dagens Gossip