10 slemme tegn på, at dit parforhold er giftigt

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du nikker genkendende til disse tegn, bør du måske overveje, om dit parforhold trænger til at blive kigget efter i sømmene.

En gammel talemåde siger, at kærlighed gør blind. Derfor kan det sommetider være svært at se, hvis vores parforhold ikke fungerer optimalt.

Men måske er der hjælp at hente lige her.

Yourtango har nemlig samlet en række tegn på, at dit parforhold ikke er sundt for dig.

Læs også

Københavner fandt gammel lottoseddel i kommoden: Kioskmedarbejderen blev helt tavs, da kuponen blev scannet

1. Det går alt for stærkt.
Man kan nemt lade sig rive med, når man pludselig bliver forelsket. Du tænker ikke længere rationelt, men lader dig styre af dine følelser og nyder at tage de næste skridt i jeres forhold. Men hvis du møder ham, flytter ind hos ham og møder hans forældre inden for ganske få måneder, bør du være varsom. Den kærlighed, der opstår med lynets hast, kan lige så hurtigt slutte igen.

2. Hans problemer er dine problemer.
Det går lige så stille op for dig, at den nye mand i dit liv er omgivet af problemer. Før du ved af det, er du hvirvlet godt og grundigt ind i hans vanskelige tilværelse. Pas på, at du ikke mister dig selv undervejs. Det er vigtigt at hjælpe andre, men det skal helst ikke ske på bekostning af én selv.

3. Der er tre personer i dit nye forhold.
Noget af det mest drænende for et nyt parforhold er tidligere forhold, der ikke er ordentligt afsluttet. Alle har noget med i bagagen, men hvis det er en jaloux ekskæreste eller en tidligere partner, som din nye kærlighed stadig har følelser for, så træd varsomt. Du kan brænde nallerne noget så grusomt, hvis I to ikke er de eneste i jeres forhold.

Læs også

Ung kvinde får stor tatovering i ansigtet - nettet er i chok over motivet

4. Han beder dig om penge.
Det kan ske for selv den bedste, at man pludselig løber tør for penge. Men hvis den nye mand i dit liv, beder dig om at hjælpe ham økonomisk, bør dine alarmklokker bimle. Det kan nemlig hurtigt blive et skråplan, hvis han vil låne penge af dig. Få ting kan skabe konflikter mellem folk som penge, der er i klemme mellem dem. 

5. Han erklærer sin helt store kærlighed.
Det lyder måske som den perfekte scene fra en romantisk hollywoodfilm. Men hvis han fortæller dig, at han ikke kan leve uden dig, eller at du gør ham til et helt menneske - så bør du slå følehornene ud. Det er nemlig ikke sundt, hvis man er alt for afhængig af hinanden.

6. I forlader aldrig soveværelset.
Hvis sex er omdrejningspunktet for hele jeres parforhold, så er det næppe et sundt tegn. Sex er dejligt og fylder ofte rigtig meget, når man lige har mødt hinanden. Men hvis forholdet skal holde på sigt, bør jeres relation også foregå uden for soveværelsets fire vægge.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

7. Han vil ikke forpligte sig.
Uger bliver til måneder, måneder bliver måske endda til år. Men I har stadig ikke talt om, hvor jeres forhold fører hen. Han kalder dig ikke for sin kæreste, og du tør ikke sige noget, fordi du er bange for at miste ham. På et tidspunkt bliver du nødt til at få afklaring, så du kan komme videre med dit liv, hvis han ikke gider dig.

8. Jeres forhold er en hemmelighed.
Det er aldrig et godt tegn, hvis der ikke er nogen, der kender til jeres parforhold. Har han fortalt sine venner om din eksistens? Eller hvad med familien? Hvis han ikke fortæller nogen om dig, efter du har set ham i en længere periode, ser han sandsynligvis ikke en fremtid med dig.

9. Han lover ting, som han ikke holder.
Hver gang, du udtrykker et ønske, fejer han det af banen. En dag skal du møde hans familie, en dag skal du flytte ind hos ham og så videre. Hvis han mente det seriøst, ville han gøre noget ved det. Pas på, at du ikke bliver i et parforhold, som er fyldt med tomme løfter.

10. Han planlægger aldrig jeres aftaler.
Hvis du kun ser ham, når det er belejligt for ham, så kan det være et skidt tegn. Du kan godt lide ham, så du sidder klar ved telefonen og venter på at høre fra ham. Men pas på, at det hele ikke kører efter hans plan. Hvis han gerne vil være sammen med dig, bør han også tilpasse det efter din kalender.

Arrogant eller selvsikker

Selvsikkerhed og arrogance er to karaktertræk, der ofte bliver blandet sammen og misforstået. Men der er faktisk en gigantisk forskel på, om man tror på sig selv og om man er fuld skrald arrogant.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip