10 grunde til at du skal date en ældre kvinde

Der er nogle, som påstår, at alder bare er et tal. Men der er mange gode grunde til at vælge en partner, som ikke er helt ung længere: 

1. Hun er moden.
Der er ikke så meget fnidder - hun er en voksen kvinde, som er nået over det stadie af sit liv.

2. Hun har tjek på tingene.
Hun har styr på det hele - job, bolig og økonomi. Intet drama over ubetalte regninger, irriterende bofæller eller lignende.

3. Hun har seksuel erfaring.
Hun har sandsynligvis haft en række forskellige sexpartnere, som har givet hende erfaring og lært hende et trick eller ti.

4. Hun har det godt med sig selv.
Hendes alder betyder, at hun har lært at hvile i sig selv og elske sig selv for den person, som hun er. Det gør hende til en stærk og selvsikker kvinde.

5. Hun har fået de børn, hun skulle have.
Orker du ikke skrigende spædbørn eller trodsige tumlinger? Hvis hun gerne vil have børn, har hun allerede fået dem.

6. Hun er selvstændig.
Hun forventer ikke, at du tager dig af hende - hun kan faktisk sagtens klare sig selv. Hun har været igennem lidt af hvert, når det kommer til udfordringer og lært hvordan, hun håndterer dem.

7. Hun kender sig selv.
En moden kvinde ved, hvad hun kan lide - og ikke mindst, hvad hun ikke gider spilde sin tid på.

8. Hun har livserfaring.
Hun har oplevet lidt af hvert gennem sit liv og har erfaring med både det ene og det andet. Det gør hende til spændende selskab.

9. Hun har ikke brug for dig.
Hun er sammen med dig af ren og skær lyst. Hun har ikke brug for en mand til at beskytte hende, forsøge hende og bekræfte hende.

10. Hun har sit eget liv.
Hun har opbygget en stabil vennekreds, har sine egne interesser og behøver ikke at blive underholdt eller taget ved hånden.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip