10 ting du genkender, hvis du er kronisk træt

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du kan nikke genkendende til disse punkter, så er du nok lidt mere søvnig end gennemsnittet.

Vintermånederne er over os, og dagene er blevet ekstra mørke og kolde. Mange mennesker bliver mere trætte på denne tid af året, fordi de ikke får særlig meget dagslys. 

Elite Daily har samlet en række punkter, som du sikkert genkender, hvis du er en af de trætte typer.

1. Du drikker en genstand eller to.. og er klar til at kravle under dynen.
Det er endelig blevet fredag, og du fejrer weekenden ved at drikke et glas vin eller en øl med din kæreste eller veninde. Du lægger festligt ud, men efter en genstand eller to bliver du utroligt træt og kan ikke tænke på andet, end at kravle ned under din dyne.

Læs også

8 overraskende fejl du begår på første date uden at vide det

2. Du kan sove hvor som helst, når som helst.
Du har aldrig helt forstået de mennesker, som har svært ved at sove bestemte steder eller i det hele taget har problemer med at falde i søvn. Du behøver nemlig bare at lægge dig ned, lukke dine øjne, og straks falder du i søvn.

3. Når du ser en seng, får du en uimodståelig trang til at lægge dig i den.
Det kan være svært at modstå fristelsen til at putte dig under dynerne, når du får øje på en dejlig seng. Men pas på, det kan blive en akavet fornøjelse, hvis du ikke har fået lov af sengens ejer.

4. Du kan ikke komme op om morgenen.
Det betyder ikke noget, hvor meget du har sovet. Det er stadig lige svært for dig at komme ud af fjerene, når vækkeuret ringer. Det betyder, at du ofte sover videre og tit må løbe rundt om morgenen, for at komme afsted til tiden.

5. Du har drukket fem kopper kaffe inden middag.
Du har endelig kæmpet dig ud af sengen og hen på arbejdspladsen. Så langt så godt. Men kampen er ikke slut endnu, for øjenlågene er stadig tunge. Inden frokost har du allerede samlet en håndfuld brugte kaffekopper på dit skrivebord.

6. Selvom du sover otte timer, er du stadigvæk træt.
Du har forsøgt at råde bod på din konstante træthed ved at gå tidligere i seng. Men forgæves. Uanset, om du har sovet fem eller ni timer, er det lige svært for dig at komme ud af fjerene og op i omdrejninger, når vækkeuret ringer.

7. Du drømmer om din næste lur.
Nogle mennesker sidder på arbejdet og tænker på, hvad de skal have til aftensmad, se i fjernsynet, eller lave med vennerne, når de får fri. Men ikke dig. Du sidder og tænker på, hvor lang tid der går, før du igen kan kravle tilbage i din seng.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

8. Du må hele tiden spole tilbage.
Du vil så gerne følge med i Den store bagedyst, så du kan være med i snakken på kontoret næste dag. Eller høre det nye afsnit af din yndlings-podcast. Men du må hele tiden spole tilbage eller starte forfra, for du kan bare ikke holde dig vågen.

9. Mandag er ugens hårdeste dag.
Det er de færreste, der nyder mandag morgen. Weekenden er slut, og der er længe til den næste fridag. Men for den kronisk trætte, kan mandagen virke helt uoverskuelig. Fem hele dage, før du igen kan få lov at blive liggende under dynen og sove.

10. Du tager dynen med dig overalt.
Hvor dynen er - der er du. Du tager din bedste ven med dig overalt. Ind i sofaen, hen i lænestolen, vikler den omkring dig, når du sidder ved spisebordet. Og hvis du ikke er hjemme hos dig selv, leder du altid efter et tæppe, som du kan låne, så du kan pakke dig ind.

8 tegn på at du er rigtig forelsket - og ikke bare liderlig

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip