11-årig pige køber gammel slidt campingvogn - bare vent til du ser den indeni

25/10/2023 13:04

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Alt i alt kostede det kun omkring 800 dollars (5.600 kroner) at købe camperen og udføre renoveringen. Det er utroligt at se, hvor flot det blev indeni!

Mest læste i dag

Den igangværende pandemi ændrede den måde, vi lever og socialiserer med hinanden. Desværre ramte det også små børn. Tidligere brugte typiske 11-årige børn deres dage på at hænge ud, spille spil og deltage i en række fritidsaktiviteter. I disse dage har de en tendens til at bruge deres tid derhjemme og sørge for, at de forbliver i sikkerhed.

Lauren Nelson, 11, besluttede at bruge sine dage på at gøre noget utroligt inspirerende. Hun, som mange unge piger på hendes alder, ville have den nyeste legetøjscamper fra American Girl, som kostede 650 $. Da hun bad sin far om at købe den til hende, sagde han: "Det er latterligt, du kunne købe din egen autocamper til den pris."

Lauren havde nogle penge på egen hånd, og hun var fast besluttet på at bruge dem på et køretøj, som hun senere ville forvandle til et hjem.

Hendes mor, Aimee, udtalte til NY Post, forklarede: "Lauren har virkelig en kuvert, hvor hun sparer penge. Og det er bare en lille smule hist og her fra ting, som $5 til påske eller Tandfe-penge. Det er blevet til meget."

Det fantastiske var, at Lauren ikke behøvede at kigge langt, da en af ​​deres naboer solgte sin autocamper for $500. Sagen var, at Lauren kun havde $400, så hun forhandlede og formåede at få camperen til den passende pris.

"Han sagde 500 dollars, og jeg sagde 400 dollars, fordi det var de penge, jeg havde på min bankkonto, og han sagde solgt," forklarede pigen.

Da hun fik camperen, skulle hun spare flere penge for at renovere den. Til sidst endte hun med at bruge yderligere $400 for møbler og tilbehør til hendes boho-stil skjulested.

Det endelige resultat er mildest talt fascinerende. Laurens autocamper har alt, hvad et hyggeligt hjem har brug for, og det er et dejligt opholdsrum, et soveværelse med fire senge, et badeværelse og et køkken. Den har også en række fede dekorationer såsom planter, pyntepuder og en masse skabe.

Herunder kan du se det færdige resultat, og må siges at være flot af en 11-årig pige.