14-årig pige lå og sov i sin seng - da faderen fandt hende, var hun indsmurt i blod fra hoved til fødder

webmaster

357 uger siden

|

09/09/2017
Viralt
Bidt i øre og fødder af rotter
Foto: La Voux Du Nord
En handicappet kom alvorligt til skade og ligger på hospitalet, efter en horde af rotter bed hende.

Dagens topnyheder

En 14-årig fransk pige, der lider af en svær rygsygdom, lå og sov i stue-etagen i et lejet hus i den nordfransk by Roubaix, da hun pludselig blev angrebet af de behårede skadedyr.

Det skriver BBC.

Ifølge en læge-ekspert, citeret i France Info, skulle pigen være så ilde tilredt, at hun er blevet bidt 45 gange i ansigtet, 150 gange på hænderne og 30 bid på fødderne. Pigens far har ifølge det engelske medie valgt at sagsøge udlejeren af hjemmet for uagtsomhed. Ifølge kilder stod affaldscontainere og var fyldt til randen med affald. Helt til rotterne med andre ord. 

Faderen, som udover pigen, har to andre børn, har fortalt, at han fandt sin datter Samantha fuldstændig dyngvåd af blod i hendes seng. På grund af pigens handicap var det særligt svært for hende at gøre modstand og bevæge sig fri fra rotternes angreb. 

Alting var fint og tilforladeligt, da familien var gået i seng, fortæller han. Selv sov han ovenpå.

- Der var blod, der dryppede fra hendes ører. Jeg var skrækslagen og nåede at tænke, at hun måske havde fået en hjerneblødning, sagde han, citeret i den lokale franske avis Courrier-Picard.

Samanthas fader har lagt en video op på CloserMag.fr, hvor han beskriver den forfærdelige oplevelse.

Flere af pigens fingerspidser var bidt af, og ifølge faderen er det ikke muligt for kirurger at sye dem på igen. Nu er familien flyttet til et andet hus, mens politiet er gået i gang med en efterforskning af, hvordan rotte-angrebet kunne ske. 

På det franske hospital har lægerne løbende tjekket Samantha for mulige infektioner, herunder rabies, som heldigvis viste sig at være negativ.

Det er sjældent, at rotter angriber mennesker, men det hænder, at sultne rotter går i kødet på lig. 

For et par år siden blev en baby fra Løgumkloster også bidt af rotter. Hendes mor havde lagt hende til at sove i barnevogen foran deres hus, som TV2 kunne fortælle. 

- Da jeg flår myggenettet og regnslaget til side, hopper der pludselig en stor, fed rotte op af vognen og piler videre ind i garagen. Og så kigger jeg ned i vognen og ser, at der er blod over det hele, siger hun og fortsætter:

- Til at begynde med tror jeg, at rotten har gnavet i halspulsåren, fordi Emma har blod i ansigtet og lagnet og dynen er fyldt med blod. Men det viser sig heldigvis, at rotten har bidt hende tre steder i hånden, hvor det bløder ret meget fra, sagde hun i sin tid til TV2.