14-årig Talyn blev ramt af lynet på vej i skole: Det her reddede hans liv

Foto: Privatfoto

Den 14-årige Talyn var næsten nået helt ind på skolen, da han pludselig blev ramt af et dødbringende lyn. Heldigvis holdt en skytsengel hånden over den unge teenager, der slap med livet i behold.

En 14-årig dreng er heldig at være i live, da han blev ramt af lynet uden for sin skole.

Talyn Rose fra Queensland, Australien, blev kastet til jorden af ​​den kraftige elektriske ladning uden for Robina State High School, hvor alle hans muskler først spændte helt op og derefter blev lammet.

Teenageren var på vej ind på skolen, da et lyn hoppede videre fra en nærliggende pæl og ramte ham. Det melder det britiske medie Daily Mail.

Privatfoto

Heldigt han havde dem på

Hans mor, Michelle Nimmo, afslørede, at lægerne havde fortalt hende, at det var de tykke gummisåler i hans skolesko, der absorberede størstedelen af ​​strømmen og hjalp med at redde hans liv.

Hun fortalte 7NEWS, at et tordenvejr havde været under opsejling hele morgenen og huskede, at hun modtog en telefonopkald fra skolen, der informerede hende om situationen, og at en ambulance var på vej for at hente hendes søn.

Heldigvis var en far, der sad inde i sin bil, vidne til den skræmmende scene og løb hen til den 14-årige dreng og fragtede han ind på skolen i sikkerhed. 

Forbløffende nok var Talyn allerede begyndt at komme sig efter det gigantiske zap, da hans mor ankom. Han blevv dog stadigvæk kørt til hospitalet for at få tjekket sine vitale funktioner. Senere fortalte han sin mor, at han næsten ikke kunne høre eller mærke noget i et helt minut efter det enorme elektriske stød.

Privatfoto

"Paramedicinere sagde, at han er ekstremt heldig at være i live, og at de aldrig har set noget lignende i hele deres karriere." fortæller hun.

Nimmo tilføjede, at hospitalspersonalet kærligt var begyndt at kalde hendes søn "lynbarnet",

Bortset fra midlertidige mærker på teenagerens fødder og skuldre - også kendt som Litchenberg-fugrer - så er Talyn kommet sig helt. 

Ifølge hans mor tog mærkerne tre dage om at falme fuldstændigt, og hun jokede med, at havde de blevet, ville de have været en cool samtalestarter.

Læs også

Voldsomt vejr varslet af DMI

 

 

Dagens Gossip