15-årigt mobbeoffer bryder sammen, da hans nye klassekammerater gør dette

Foto: Youtube

En 15-årig dreng blev udsat for mobning på sin tidligere skole. Da hans nye klassekammerater fandt ud af det, besluttede de at overraske ham.

Desværre er det ikke alle, der har den samme positive oplevelse ved at gå i skole. Mange nyder at gå i skole, hvor de kan mødes med vennerne. Andre frygter at møde i skole, fordi de bliver mobbet og chikaneret.

I lang tid hørte 15-årige Azzy Robinson fra Tennessee til den sidste kategori. Han havde derfor en forventning om, at gymnasiet ville blive en hård tid.

Læs også

Se denne autocampers vilde indretning: Har både helikopter og boblebad

Teenageren havde nemlig i flere år været udsat for mobning. Det havde stor betydning for Azzy, da det gjorde, at han blev deprimeret, blev tilbagetrukket og tilbragte mere tid i sengen.

"Det fik mig til at føle, at jeg var værdiløs og ikke betød noget for nogen," sagde Azzy i et interview med Inside Edition.

Men trods den grusomme behandling, Azzy er blevet udsat for af ondsindede mobbere, er han altid blevet beskrevet som venlig og kærlig af sin mor, Traci.

Foto: YouTube

Til sidst blev mobningen for meget for Azzy, da besluttede sig for at skifte til en anden skole. Den behandling og respons, han fik fra sine nye klassekammerater, var meget anderledes, end han havde regnet med.

Hans nye klassekammerater på LaVergne High School i Tennessee havde hørt, at Azzy var blevet udsat for mobning. Derfor ville de sikre sig, at han følte sig velkommen og accepteret.

Med en helhjertet velsignelse fra deres lærer, Sonji Newman, samlede de penge ind til at købe gaver til Azzy. Kerolos Girgis, der ønskede at betale Azzy tilbage for sin generøsitet i klassen, stod i spidsen for indsatsen.

Da tiden kom til at overraske Azzy, anede han ikke, hvad der foregik. Kerolos og en anden elev trådt ind i klasselokalet, hvor de gik direkte hen til en intetanende Azzy, som de overrakte gaverne til.

Foto: YouTube

"Vi har skaffet dig nogle ting på grund af, hvor generøs du er og alt, hvad du gør," sagde Kerolos til Azzy i videoen.

Efter Azzy havde pakket den første gave op, som indeholdt et par nye Nike-sko, brød han sammen i gråd og var helt målløs.

"Alle de ting, du har gjort for alle i denne klasse. Du fortjener meget mere end dette," sagde Kerolos.

Azzy, der stod med hænderne for ansigtet, fordi han var overvældet af den store generøsitet, som hans klassekammerater havde vist ham, kunne kun klare at fremstamme et tårevædet 'tak'.

Men det var ikke den eneste gave. Azzy fik også foræret tøj og penge af sine klassekammerater. Og Sonji Newman kunne ikke have været mere stolt af sine elever.

Foto: YouTube

"Disse teenagere. De har så dårligt et ry. Alt du ser er volden. Videoen er kun noget positivt. Folk skal se, at vi har fantastiske børn," sagde Sonji Newman til Daily News Journal.

Azzy var naturligvis lamslået af den flotte gestus, som hans klassekammerater havde vist ham. Det gjorde han klart i interviewet med Inside Edition.

"De tårer var ren glæde. Jeg er næsten stolt over at være mig for en gangs skyld, fordi de ville gøre sådan noget for mig," sagde han.

Læs også

16.500 danskere har modtaget 'mystisk' brev i E-boks

 

Dagens Gossip