16-årig pige advarer: Blev næsten blind af dette skønhedsprodukt

Nils Würtzenfeld

386 uger siden

|

14/02/2017
Viralt
Foto: Tylah Durie
Foto: Tylah Durie
En ung studerende var ved at miste synet efter en fejlslagen skønhedsbehandling. Nu advarer hun andre.

Dagens topnyheder

For mange kvinder er farvning af bryn og vipper et dagligt gøremål, og når man endda studerer til kosmetolog, kategoriserer en sådan skønhedsbehandling formentlig til en rutine.

Sådan forholdt det sig i hvert fald for 16-årige Tylah Durie fra Victoria i England, da den unge kvinde for nylig kastede sig ud i at farve sine øjenbryn og øjenvipper. Det skriver Metro.

Den 16-årige kosmetologstuderende benyttede sig af mærket 1000 Hour, som kan købes adskillige steder på nettet. Efter behandlingen lagde den unge pige sig til at sove.

Foto: Tylah Durie

Foto: Tylah Durie

Men 30 minutter efter behandlingen vågnede hun pludselig, da hun mærkede, at noget var helt galt.

For med ét begyndte en svidende og brændende fornemmelse at brede sig i og omkring hendes øjne.

Den unge pige havde fået en allergisk reaktion, og pludselig var begge hendes øjne hævet så meget, så hun næsten intet kunne se. Imens var den brændende smerte nærmest ikke til at holde ud.

- Jeg vågnede op næsten blind på grund af den allergiske reaktion. Mine øjne var hævede som store balloner, og jeg græd og skreg, har Tylah Durie siden fortalt.

- Det var ligesom at få strandsand smidt i øjnene og være ude at stand til at få det ud. Samtidig skar det som et barberblad mod mine øjenbryn, fortæller hun.

Foto: Tylah Durie

Foto: Tylah Durie

Efterfølgende blev Tylah Durie bragt til hospitalet, hvor man behandlede hende for de slemme brandskader.

- Mine øjne var stort set lukkede på grund af hævelsen, og jeg kunne næsten ikke se, mens der løb pus ud af mine øjne, fortæller Tylah Durie, der samtidig indrømmer, at hun ikke havde taget en allergitest, før hun tog produkterne i brug.

Efterfølgende har læger fortalt, at Tylah Durie var utrolig heldig, at hun ikke blev permanent blind af de alvorlige brandskader.

- Jeg gennemgik ufattelig smerte bare ved at farve mine øjenvipper og øjenbryn, så det har jeg aldrig tænkt mig at gøre igen, lyder det fra Tylah Durie, der efterfølgende har opfordret andre til at få foretaget en allergitest, før man kaste sig ud i ukendte skønhedsprodukter.