17-årige Melissa ydmyget og sendt på kontoret af lærer: 'Du er buttet og dine bryster skal dækkes til’

Foto: Polfoto

En ung gymnasiepige blev udsat for en ydmygende oplevelse, da hendes lærer kommenterede på hendes udseende.

Fredag lagde amerikanske Melissa Barber en opdatering på Facebook, hvori hun både chokeret og vredt fortalte om en grænseoverskridende oplevelse, som hendes 17-årige datter var blevet udsat for på sin skole.

- Jeg modtog et opkald fra skolen omkring min datter, der var blevet sendt til inspektørens kontor for at overtræde påklædningsreglerne, skriver Melissa Barber indledningsvist i sit opslag.

Datteren Kelsey Andersonn blev ifølge moderen sendt til kontoret på Joplin High School i staten Missouri, fordi man mente, at hendes påklædning var upassende.

Sammen med sit opslag har moderen delt et billede af sin datter iført det tøj, der eftersignede var for meget for pigens lærer, frøken Morris, der ifølge moderen gik langt over stregen, da hun kommenterede på den 17-årige piges bryster og vægt.

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

- Da min datter spurgte, hvorfor hun blev sendt til inspektøren, fortalte læreren at; ’storbarmede kvinder har brug for at bære tøj, som skjuler deres kavalergang.’ Og så fortsatte hun ved at sige; ’Buttede kvinder må klæde sig passende.’ Min datter blev lige kaldt ’storbarmet’ og ’buttet’ foran hele klassen, raser Melissa Barber.

Efterfølgende blev både mor og datter indkaldt til et møde med skolens ledelse, men på dette møde eskalerede tingede yderligere, da man her tog lærerens parti.

- Inspektøren blev ved med at forsvare læreren ved at sige at; ’vi ikke har haft dette problem før’. Jeg begyndte at forklare, at min datter var blevet seksualiseret af sin lærer foran hele sin klasse. Det var både flovt og forfærdeligt for hende, lyder det fra moderen.

Læs også

Dette er den perfekte alder at blive gift – hvis forholdet skal holde

Kelsey Andersonn anmodede herefter om at blive flyttet til en anden klasse, men dette ønske blev afvist.

Til sidst var moderen ved at miste besindelsen, men valgte at tage sin datters hånd og gå fra mødet.

- Jeg nægter at sætte min datter i en situation, hvor hendes selvværd vil blive ødelagt. Mens mødet fandt sted, gik hun glip af undervisning, mens vi alle sad i et rum og diskuterede hendes bryster.

Til sidst slutter den skuffede mor af med en spørgsmål til forældre til drenge.

- Hvor ofte sker det for jeres sønner? Det virker bare som endnu en måde, hvorpå man fastholder piger i manglende uddannelse, lyder det fra Melissa Barber.

 

 

Dagens Gossip