For 18 år siden blev han kaldt 'Lille Hercules' - Sådan ser han ud i dag

08/09/2022 10:19

Henrik R

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Han var engang kendt som 'Little Hercules', men har nu fået en helt ny fysik, som gør, at han er blevet næsten uigenkendelig, siden han blev kåret som verdens stærkeste dreng for 18 år siden.

Mest læste i dag

En 'børne-bodybuilder', der engang var kendt som 'Little Hercules' er i dag blevet stort set uigenkendelig, efter han for 18 år siden blev kåret som verdens stærkeste dreng.

Dengang var Richard Sandraks forbløffende fysiske tilstand det, der gav ham kaldenavnet som 'Little Hercules'.

Den stærke knægt har dog fuldstændig ændret sig siden billeder af ham begyndte at florere på internettet. Billederne stammer fra, da han var blot otte år gammel.

Foto: YouTube

Richard havde en sixpack med markerede muskler på både arme, skuldre og ben. Richard var i stand til at løfte tre gange sin egen kropsvægt og blev desuden mester i karate.

Da han var kun 11 år gammel, blev han kåret som verdens stærkeste dreng. Det endte dog med, at hans forældre kom under beskydning, da de blev beskyldt for mishandling, da det kom frem, at han kun havde 1% kropsfedt, hvilket kunne være dødeligt lavt.

Ifølge Ladbible sagde nogle læger endda, at et barn på hans alder ikke kunne producere nok testosteron til at opbygge så meget muskelmasse, og sagde derfor, at han potentielt brugte steroider.

Foto: YouTube

Richard tjente mange tusinde kroner hver måned, men har senere indrømmet, at han havde en meget isoleret barndom, hvor han blev kontrolleret af sin voldelige far, Pavel, skriver ABC.

Da han var 11 år gammel, blev hans far sendt i fængsel for vold i hjemmet mod Richards mor, hvilket fik ham til at kappe alle bånd og stoppe bodybuilding.

Richard, der i dag er 29 år, har lagt sine dage med bodybuilding bag sig, og har anlagt sig en noget mindre intens fysik.

Foto: YouTube

Richard hævder dog, at han ikke fortryder noget af det. Det forklarede han i et interview med Inside Edition for nogle år tilbage.

"Nej, jeg løfter ikke vægte. Om noget er det bare blevet kedeligt. Jeg er meget stolt af min fortid," lød det fra Richard, der fortsatte:

"Det er ikke noget, jeg ikke ønsker, at folk skal vide. Det er bare, at jeg ikke kommer til at blive hængende i det."

Den tidligere bodybuilder arbejdede som stuntman ved Universal Studios Hollywood Waterworld, da han blev interviewet af Inside Edition.

Foto: YouTube

Han laver angiveligt fortsat en række forskellige træningsøvelser, ligesom han også står på skateboard, for at holde sig i form.

Richard har dog ikke længere en drøm om at arbejde med bodybuilding. Derimod har han en drøm om at blive kvantefysiker hos NASA.