19-årig kvinde fik farvet sine øjenbryn: Det fortrød hun i det sekund, hun så resultatet

Skrevet af Nicolai Busekist

20 uger siden

|

10/01/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde besluttede sig for at få farvet sine øjenbryn, men fortrød allerede i det sekund, hun så resultatet for første gang.

Dagens topnyheder

En 19-årig kvinde havde besluttet sig for, at der skulle ske noget nyt med hendes udseende. Derfor nåede hun frem til den konklusion, at hun skulle have farvet sine øjenbryn.

I stedet for at gøre det selv, valgte hun at bestille tid hos en klinik, så hun kunne overlade det til en professionel. Alligevel gik det slet ikke, som hun havde håbet på, at det ville.

Bella har selv delt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun viser resultatet frem. I denne forbindelse beskylder hun også klinikken for at have ladet farven sidde i hendes øjenbryn, i stedet for at fjerne den.

I starten af videoen holder hun hånden for sine øjenbryn, så det ikke er muligt at se dem. Efter at have forklaret nærmere om situationen, fjerner hun hånden, så man kan se resultatet.

Dermed afslører hun også, at hun er endt med at få et sæt meget mørke øjenbryn. Selv siger hun, at det slet ikke var det naturlige look, som hun havde håbet på at stå med.

Foto: TikTok

"Fik mine øjenbryn farvet. Hun forklarede, at dette var det endelige resultat," skriver hun hen over videoen.

Selvom hun slet ikke var tilfreds med, hvordan hendes øjenbryn endte med at se ud, klagede hun ikke over det. På TikTok siger hun, at hun havde mod til at klage og kræve at få sine penge tilbage.

"Jeg sagde til hende, at jeg godt kunne lide dem, fordi min sociale angst ikke kunne klare det," siger hun.

Videoen er endt med at få mere end 1,2 millioner visninger på kort tid. Desuden er der også mange, der har kommenteret på hendes video, og flere har forsøgt at mane til ro.

"De skal ikke være den farve. De skal være så tæt på din hårfarve som muligt. Måske 1-2 nuancer mørkere, hvis du har virkelig lyse øjenbryn," lød det fra en bruger.

"De falmer efter en dag. De skal være mørke i starten," skrev en anden.

Foto: TikTok

"Jeg fik det også, og de første dage var de alt for mørke. Efter at det var fuldstændig helet, så de perfekte ud, så stol på processen," lød det fra en tredje.

"I er alle så dramatiske. Sådan ser de ud efter en dag eller to. De ser godt ud derefter," kommenterede en fjerde.

I en opfølgende video fortæller Bella, at hun var heldig at kunne købe nogle klude til hårfarve, som hun kunne bruge til sine øjenbryn. Det hjalp hende med at få farven ud, og det var hun - efter eget udsagn - meget taknemmelig for.