2-årig dreng mistede livet i sin seng: Nu advarer moderen mod skæbnesvanger fejl

Modelfoto: Shutterstock

Hun håber at denne advarsel kan redde livet for andre småbørn.

Amerikanske Antoinette Roberts mistede i sidste måned sin to år gamle søn Kindell ved et hjerteskærende uheld. Den lille dreng kom i klemme, da han faldt ned fra sin storebrors køjeseng.

Det skriver Fox News.

Kindell var kravlet op i den øverste køje, men da han ville ned igen, gik det pludselig galt. Drengen snublede og sad fast mellem sengerammen og væggen.

Læs også

17-årige Sophie fundet brutalt myrdet få uger efter at være blevet mor - kæresten anholdt

Kindells treårige søster forsøgte angiveligt at hjælpe sin bror ved trække ham fri, men det fik drengen til at tabe luft. Kindell og hans to yngste søskende blev passet af en voksen slægtning, da ulykken skete.

Kindell blev bragt til hospitalet og lagt i respirator, men hans liv stod desværre ikke til at redde. Den 25. september døde han.

Moderen Anoinette Roberts, som har fem børn, har en teori om, at Kindell blev bange, da han var på toppen af køjesengen, fordi han aldrig havde været helt deroppe før.

Læs også

Mand voldtog 2-årig pige lige efter at have voldtaget en ko og sin bedstemor

- Mine børn skulle have været lagt mere mærke til. Dette kunne være undgået. Det er hårdt at tage afsted det ene øjeblik, hvor han er der - og komme tilbage, og så er han der ikke længere, siger Antoinette Roberts og tilføjer:

- Jeg troede virkelig ikke, at ting som dette kunne ske for mig. Min søn var super klog, han var legesyg, han var talentfuld. Han var et utroligt barn på alle måder. Jeg føler, at jeg blev frarøvet ham, og jeg føler, at han blev frarøvet sit liv, fordi han ikke blev holdt øje med, siger Anoinette Roberts.

Hun deler sin tragiske historie i håbet om, at hendes advarsel vil få andre forældre til at passe bedre på deres småbørn.

Dødsårsagen er ikke blevet klarlagt endeligt endnu.

YouTube
 

Dagens Gossip