2-årig opdages i at spise hundemad: Nu er hendes sjove bortforklaring set af millioner

Foto: YouTube

Børn kan producere underholdende bortforklaringer, når de tages på fersk gerning. Det var også tilfældet for denne toårige pige

Toårige Lilyana har af sine forældre flere gange fået at vide, at hun ikke må røre ved eller spise af hundens mad. Alligevel lykkedes det for hendes mor, Sarah, at tage hende på fersk gerning, mens hun rodede rundt i hundemaden.

Læs også

Mand var knust efter tabet af sin ene kat: Kort efter kom den anden kat hjem med en seddel i halsbåndet

Til trods for, at hun blev taget på fersk gerning, var den toårige pige ikke meget for at indrømme det. Tværtimod nægtede hun hårdnakket at have rørt ved hundens mad. 

Både hendes far og mor var vidne til, at den lille pige stod med fingrene nede i hundens mad, som hun tilmed også snuppede lidt af. Derfor var der ingen af dem, der var i tvivl om, hvad Lilyana havde haft gang i. 

Efter at være taget med fingrene i kagedåsen så Lilyana kun én udvej. Hun valgte ganske enkelt at benægte, at det var sandt, hvad hendes forældre påstod – ikke blot én, men gentagne gange. 

Heldigvis optog hendes mor hele episoden på video. Videoen er efterfølgende blevet delt på nettet, hvor den har fået flere millioner til at trække på smilebåndet. 

I videoen kan man høre, hvordan Sarah flere gange spørger sin toårige datter, om hun har rørt ved hundens mad. Hver eneste gang er svaret dog det samme: et klart og rungende nej. 

Efterfølgende forsøger hun, til trods for sit endnu ikke helt udviklede sprog, at forklare sine forældre, at hun altså ikke har rørt ved maden.  

"Nej, jeg rørte ikke ved maden," kan man høre hende sige flere gange, selvom hun sandsynligvis godt er klar over, at hendes forældre har set det hele.

Læs også

17-årig afslørede sin fars hemmelighed: Nu er hun død

Sarah delte oprindeligt videoen på sin egen Facebook-profil, men senere er den blevet delt på bl.a. YouTube og Twitter. Flere har kommenteret på videoen, og har skrevet, at de mener, at toårige Lilyana har en stor karriere som advokat foran sig. 

Du kan se den sjove videoer af Lilyana herunder:

 

Dagens Gossip