2-årig pige døde efter blodig opkast: Lægerne fik et chok, da de fandt årsagen

Foto: Privat

En 2-årig pige blev blå i ansigtet og kastede blod op, inden hun mistede livet. Da de fandt årsagen, fik lægerne et chok.

Enhver forælders værste frygt er, at deres barn mister livet. På tragisk vis var netop dette, hvad et forældrepar fra Oklahoma i USA blev udsat for.

En dag blev deres 2-årige datter pludselig blå i ansigtet og begyndte at kaste blod op. Og det endte med at koste hende livet. Lægerne undersøgte efterfølgende hendes røntgenbilleder, hvor de opdagede årsagen til den lille piges død.

Læs også

Bilister forbløffet over funktion, der findes i alle biler: Sådan sparer du penge på benzin

Det hele startede, da 2-årig Brianna fik feber. Hendes forældre, Brian og Stephanie Florer, havde ikke mistanke om, at det var noget alvorligt. De fleste børn får jo feber fra tid til anden.

Men da pigen begyndte at blive blå i ansigtet og kaste blod op, skyndte de sig at køre hende på hospitalet. Desværre stod hendes liv ikke til at redde.

Det viste sig, at Brianna havde slugt et batteri på størrelse med en mønt. Sådanne batterier bruges bl.a. røgalarmer, fjernbetjeninger m.m.

Et sådant batteri kan gøre store skader på indersiden af kroppen, da det kan ætse sig gennem spiserøret, og man kan risikere at dø inden for et par timer, efter at have slugt batteriet. Desværre var det, hvad der skete i Briannas tilfælde.

For den kun 2-årige Brianna endte batterisyren med at gøre stor skade på hendes spiserør.

Briannas forældre var ikke klar over, at hun havde slugt batteriet, som lægerne mener, at hun havde slugt batteriet seks dage inden hun døde. Familien advarer nu andre forældre mod farerne ved disse batterier.

"Jeg synes, at disse batterier bør fjernes fra ethvert hus. De er livsfarlige," sagde bedstefaren til lokalavisen The Oklahoman.

Briannas bedstefar sagde også, at lægerne opererede på hende i to timer, men desværre var de ikke i stand til at sætte en stopper for blødningen.

"De opererede på hende i to timer, men de kunne ikke stoppe blødningen," sagde han ifølge Daily Mail.

"De mente, at batteriet havde ætset sig gennem hendes spiserør til hendes halspulsåre. Det ene minut var hun perfekt, og det næste minut var hun sød. Vi aner ikke, hvornår hun slugte batteriet."

Læs også

Mor tjekkede ikke tegning, inden søn viste den foran hele skolen: Det skulle hun nok have gjort

 

 

Dagens Gossip