20-årig kvinde oprettede 30 falske Instagram-profiler for at få uskyldig ekskæreste fængslet

Foto: Instagram

En 20-årig kvinde forsøgte at få sin uskyldige ekskæreste fængslet. Det er dog endt med, at hun selv er blevet sendt bag tremmer.

20-årige Courtney Ireland-Ainsworth har anmeldt og anklaget 22-årige Louis Jolly for chikane og trusler om at stikke hende med en kniv. Det skriver The Sun.

De alvorlige anklager resulterede i, at den 22-årige mand kæmpede med sit mentale helbred, da han blev efterforsket af politiet i fire måneder.

Læs også

Steph gav sig selv en klipning: Én ting gjorde, at det endte med tårer i øjnene

Hun anmeldte ham til politiet hele ti gange, hvilket resulterede i, at Louis blev anholdt seks gamme. I alt nåede han at tilbringe mere end 80 timer i politiets varetægt.

Courtney forklarede politiet, at hendes ekskæreste havde bombarderet hende med 'forfærdelige' beskeder, efter de gik fra hinanden, og truede hende med: 'Hun får en forbandet kniv i brystet'.

Louis blev anklaget og sigtet for overfald og stalking. Derudover blev han også udstyret med en elektronisk enhed, der skulle sikre, at han overholdt et udgangsforbud. Ikke nok med det, så mistede han også sit job.

Han sagde, at parret var sammen i to år, men gik fra hinanden på 'fine vilkår' i oktober 2019.

Efterfølgende begyndte Courtney sine 'bevidste og ondsindede løgne'. Dette skulle angiveligt være sket i forbindelse med, at hun begyndte at se sin nye kæreste, Declan Rice.

Anklager Paul Blasbery sagde, at hun havde foretaget adskillige opkald til politiet mellem 15. juli og 13. december 2020. Desuden havde hun fremlagt skærmbilleder af beskeder og navne på Instagram-konti, som hun hævede Louis stod bag. 

Courtney anklagede ham endda for at have forbrudt sig mod sit udgangsforbud, der gjaldt mellem kl. 19.00 og kl. 07.00 dagligt.

Men da politiet indhentede data fra Facebook, som ejer Instagram, stod det klart, at mindst 17 af de anvendte Instagram-konti var oprettet med Courtneys e-mail- og IP-adresser forbundet til hendes hjem og mobiltelefon.

Louis forsøgte at overbevise politiet om, at han var uskyld i samtlige tilfælde, hvor han blev afhørt af politiet. Anklagerne mod ham blev dog først frafaldet, da Courtney tilstod, hvad hun havde gjort.

"På mit laveste tidspunkt følte jeg, at livet ikke var værd at leve, og tænkte ved mig selv, at det var bedre at dø," lød det fra Louis.

Mens Courtney græd i retten, sagde dommer Ian Harris til hende: "Du skabte et fuldstændig fiktivt, men overfladisk troværdigt net af giftigt bedrageri i over fem måneder."

Han sagde også, at alle hendes påstande var usande og havde en 'absolut rystende effekt' på offeret.

Courtney endte med at blive idømt en fængselsstraf på 10 måneder. Derudover fik hun også et 10-årigt tilhold.

Læs også

Mekaniker udsender advarsel: Du må aldrig køre, hvis denne advarselslampe lyser

 

 

Dagens Gossip