20-årig kvinde sætter 'lortespand' til salg på nettet: Nu griner alle af hende

Det var ikke de mest rosende ord, som den 20-årige mor brugte til sin salgsannonce. Foto: Danniella Edwards

For Danniella var det en smal sag at skrive en salgsannonce på hendes brugte bil. Det var bare ikke de mest positive ord, som hun brugte til annoncen.

Det er en af de områder, hvor kvinder som oftest ikke har den store interesse.

Om bilen har 120 eller 270 hestekræfter, firhjulstræk eller automatisk gear, er ikke noget, som mange kvinder begejstres over.

Men det betyder ikke, at kvinder ikke kan være gode til biler på andre måder, blandt andet ved at sælge dem, som den 20-årige mor Danniella Leigh Edwards valgte at gøre - omend på en lidt alternativ facon, skriver Mirror. 

For i stedet for at rose sin bil til skyerne og pynte den gamle karet op, så valgte Danniella Edwards en mere ærlig facon, da hun slå salgsopstillingen på sin Peugeot 207 op.

Den 20-årige mors meget ærlige salgsannonce fik mange smil og grin med på vejen. Foto: Danniella Edwards

- Her er min 207 dødsfælde. Koblingen er stort set ikke forsvundet, for nu jeg kører og ikke engang trykker på speederen, så kører fandme selv. Er ret sikker på at toppakningerne er færdige, sikke en overraskelse. De er i hvert fald blevet helt fedtede og gule. Der er ikke noget vindue i passagersiden på grund af min ekskæreste, der var et kæmpe pikhoved. Den har også masser af buler over det hele, igen på grund af min ekskæreste, den lort.

Læs også

Borgere raser over vanvittig parkering: Forælder nægter at flytte bil på grund af sine børn - der er bare ét problem

- Den har fået et spritnyt batteri for to måneder siden, det eneste, der ikke fejler noget. Jeg sælger den i en fart, da bilen ikke er andet end uheld og en stor lortespand.

- Du kan køre væk i den i dag, hvis du kan holde den ulidelige lyd ud af det plasticfilm, der dækker den ene rude og som larmer i vinden, uanset hvor høj musik du spiller, skriver Danniella Edwards i salgsopstillingen.

Men i sidste ende fik hun bilen solgt. Foto: Danniella Edwards

Hele den firhjulede herlighed stod til små 2.000 kroner, men på trods af bilens hårde medfart, var der stor interesse for at købe det lig, som den unge mor skulle af med.

Læs også

- Hej Danniella. Jeg er ikke interesseret i din bil, men jeg elsker din ærlighed i annoncen. Det er det sjoveste, jeg har læst i lang tid, og jeg tissede næsten i bukserne af grin. Held og lykke med at sælge den 207’er, og bedre held med din næste bil, skrev en mand ved navn Bill til den unge mor. Men kort tid efter kunne hun svar tilbage: 

- Jeg solgte den sgu. Gud ved, hvordan at jeg bar mig ad. Tak skal du have, skrev Danniella Edwards tilbage.  

17-årige bilist William blev chokeret over seddel i forruden: ‘Tak for at parkere som en idiot’

 

Dagens Gossip