20-årig mor ville forkæle sig selv: Pludselig lignede hun Shrek

Foto: Privat

En ung mor ville forkæle sig selv, men det endte slet ikke som forventet. I stedet endte hun med at ligne Shrek

En ung mor har lavet sjov med, at hun gik fra ligne 'Casper det venlige spøgelse' til at ligne 'Prinsesse Fiona fra Shrek', da det et forsøg med selvbruner gik galt.

Kerry McRobb, der er fra Skotland, ønskede at give hendes blege hud et 'gyldent skær', hvorfor hun fandt en flaske med selvbruner fra brandet St Moriz, som havde farven 'Darker than Dark'.

Læs også

Mor fra Køge anholdt af sin 2-årige søn

Den 20-årige mor indså dog hurtigt, at hun havde begået en stor fejl, da hun så i spejlet, at hendes hud var blevet helt grøn.

Hun har delt den sjove oplevelse med sine følgere på det sociale medie TikTok, hvor hun har givet videoen følgende tekst: 'Dette er mit tegn til at stoppe med selvbruner og finde solsengene frem hurtigst muligt. Jeg kan ikke bruge selvbruner. Solsenge, skynd jer tilbage. Jeg savner jer'.

Foto: TikTok

I en anden video, som hun også har valgt at dele på det sociale medie, forklarer hun, hvordan farven udviklede sig til at være grøn på hele hendes krop. 

"Jeg er meget bleg uden selvbruner. Jeg ligner Casper det venlige spøgelse," fortæller hun.

"Jeg brugte selvbruner, da jeg ville have et gyldent skær. Jeg brugte St Moriz 'Darker than Dark'."

Da hun smurte sig selv ind i selvbrunerproduktet fra St Moriz, opdagede hun, at det var en smule grønt, men fortsatte alligevel, forklarer hun også.

Foto: TikTok

"Da jeg tog det på, bemærkede jeg, at det var lidt grønt, og da det tørrede, blev det værre og værre," fortæller hun.

"Jeg tog to lag på og lod det sidde natten over. Jeg så først den grønne farve på min telefons kamera den aften, og jeg blev lidt overrasket."

"Jeg delte billederne med mine venner, der fandt det sjovt. Jeg sagde, at jeg lignede Shrek, men jeg ville gerne tro, at jeg var mere som prinsesse Fiona."

Efter at have sendt de sjove billeder til sine venner, gik Kerry i seng. Den efterfølgende morgen var hun heldigvis i stand til at skrubbe den grønne farve af i brusebadet.

Læs også

Overraskede kæresten med 'legetøj': Endte helt galt

 

 

Dagens Gossip