20-årige Jasmin har enorme bryster: Nu har hun brug for din hjælp til at justere babserne

Hjælp Jasmin-Alexandra Vlass af med de store bryster.

​En ung kvinde er træt af sine store bryster og beder nu offentligheden om hjælp.

Selvom Jasmin-Alexandra Vlassi blot er 20 år, kæmper hun hver dag en kamp med sine store bryster. Brysterne er så stort et problem for unge Jasmin, at hendes selvværd har taget stor skade.

Jasmin-Alexandra Vlassi fra Skotland kan ikke længere huske, hvornår hun sidst var glad for sin krop. Brysterne ødelægger foruden hendes selvværd også lysten til at være social og møde nye mennesker.

Det skriver Daily Mail. 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Hun lider desuden af en sjælden knogle-sygdom, Chronic Recurrent Multifocal Osteomyelitis, som forværres af brysternes tunge vægt.

- I otte år har jeg haft problemer med at trække vejret, bevæge mig og dyrke sport. Jeg har måtte nøjes med tøj, der ikke passede, lagt øre til utallige grimme og sjofle kommentarer og følt mig værdiløs. Jeg har altid bare været et par store bryster, skriver Jasmin-Alexandra Vlassi på Facebook.

Du kan se Jasmin og de store bryster herunder. I bh-størrelse bruger Jasmins en k-skål.

Derfor beder den 20-årige kvinde nu offentligheden om hjælp til at justere bryststørrelsen.

Den brystreducerende operation, som Jasmin drømmer om, koster 7000 pund svarende til 58.600 danske kroner.

Da Jasmin ikke har mulighed for selv at betale det store beløb, har hun valgt at oprette en støtteside via GoFundMe, hvor det er muligt for gavmilde folk at donere beløb i alle størrelser, så Jasmin kan få råd til operationen.

Donationerne er allerede strømmet ind.

Læs også

Thomas Buttenschøn har igen fundet kærligheden: Nu viser han damen frem

- Endelig får jeg mulighed for at ændre mit liv. Jeg er så glad, for jeg har ventet på det her hele mit liv. Snart kan jeg føle mig tilpas i min egen krop, skriver Jasmin-Alexandra Vlassi på Facebook.

Den 20-årige kvinde er enormt taknemmelig for folks gavmilde donationer. Hun skriver da også, at hun udemærket er klar over, at der findes langt værre problemer i verden.

Alligevel fandt hun modet frem til at oprette sin egen støtteside. Takket være folks både store og små beløb vil Jasmin nu meget snart slippe for smerter og offentlig ydmygelse.

Du kan smutte forbi hendes GoFundMe side her.

Læs også: Suzanne Bjerrehuus er syg: Kan hverken tale eller trække vejret, som hun skal

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip