22-årig uden uddannelse tjener 5,5 millioner på at lave én video til TikTok

Foto: Shutterstock

Det er ikke alle, der mærker krisen presse.

Mens mange danskere kæmper for at få økonomien til at hænge sammen trods tårnhøj inflation, er der andre, som vælter sig i penge. 

Én af dem er den kun 22-årige Khabane "Khaby" Lame, som trods sin unge alder og mangel på uddannelse ifølge VIBE forventer at ramme en indtjening på $10 millioner (75,3 millioner kroner) inden året er omme.

Læs også

Danske Louise har stor succes på TikTok

"Har han opfundet noget genialt eller lavet en ny app?" tænker du måske, men nej. Khaby Lame tjener stort set alle sine penge gennem videoappen TikTok, hvor han går under navnet @khaby.lame.

Her begyndte han i marts 2020, efter han på grund af coronapandemien blev fyret fra sit arbejde, at dele videoer, og siden har hans karriere som TikTok'er og influencer taget fart. 

Der gik ikke mange måneder, før hans ironiske videoer skaffede ham flere følgere end ikoniske TikTok-brugere som Gianluca Vacchi og Addison Rae, og d. 22. juni i år overhalede han den TikTok-bruger, som på daværende tidspunkt havde flest følgere; Charli D'Amelio. 

Khaby Lame har i skrivende stund 149,7 millioner følgere på det sociale medie, og det har i den grad sikret ham en solid månedsløn. 

I onsdags afslørede han således, at han tjener op mod $750.000 (5,65 millioner kroner) pr video, han deler på TikTok, ligesom han tidligere har afsløret, at han har underskrevet en årelang kontrakt med tøjfirmaet Hugo Boss om at reklamere for dem. 

Dette tjener han omkring $400.000-$450.000 (3-3,4 millioner kroner) på pr video. 

Udover at være en stjerne på den voldsomt populære app, har Khaby Lame også deltaget i Juventus F.C.'s offentliggørelse af Manuel Locatelli, været "special guest" til 'Venice Film Festival', og så har flere af hans videoer på TikTok mere end 100 millioner visninger. 

Én af stjernens mange videoer kan ses herunder:

@khaby.lame

Ficou muito simples 🤲🏿😁 (It was easy!) 🤲🏿😁 #learnfromkhaby #learnontiktok @TikTok @tiktok creators (jenthemagician)

♬ original sound - Khabane lame
Ficou muito simples 🤲🏿😁 (It was easy!) 🤲🏿😁 #learnfromkhaby #learnontiktok @TikTok @tiktok creators (jenthemagician)

 

Læs også

Så meget koster dine elektroniske apparater i strøm: TV'et kan koste dig dyrt

 

 

 

Dagens Gossip