24-årig fik et chok da hun filmede sig selv mellem benene

Skrevet af Henrik R

91 uger siden

|

25/08/2022
Foto: Privat
Foto: Privat
Der er mange ting, som man ikke forventer at se, hvis man filmer sit eget underliv.

Dagens topnyheder

Det må være noget at et chok, når man langt fra er forberedt på det, og chokket må have været endnu større for den 24-årige Charlotte Dubard fra London, der blev virkelig overrasket på hendes video.

Den 24-årige kvinde havde længe haft en ekstra stor lyst til blandt andet sukker, og hun tog flere kilo på. Det var dog først, da hun fik voldsomme mavekramper, at hun ville undersøge, hvad der var los.

Hun fandt derfor sin mobiltelefon frem, og satte den til at filme hendes underliv, så hun kunne se, om alt var, som det skulle være.

Det var det bare langt fra.

Privatfoto: Charlotte Dubard

Babyhoved på vej ud

Da den 24-årige mor så videoen, kunne hun til sin store overraskelse se, at der var et lille babyhoved.

Den modige unge mor havde slet ikke tid til at tage på hospitalet, og det endte i stedet med, at hun fødte den lille dreng, som hun har døbt Elias, hjemme i sit badekar.

Det var dog ikke kun Charlotte Dubard, der var overrasket over episoden. Det var hendes kæreste Miguel Angel også, og han troede, at hun havde fundet et barn på gaden, da han kom hjem.

”Da Miguel kom hjem råbte han ’Oh my god. Har du fundet en baby på gaden’! Jeg brød ud i gråd og fortalte ham, at det var vores,” lyder det fra den 24-årige kvinde ifølge The Mirror.

Røg, drak og tog piller

Det er en meget bizar historie, der er fundet sted i London. Den 24-årige Charlotte er dog lykkelig for, at hun har født et sundt og raskt barn.

Det var nemlig sådan, at da hun ikke havde den fjerneste ide om, at hun var blevet gravid, så fortsatte hun med sine vaner, hvor hun både drak og røg.

Samtidig så fortæller hun også, at hun fortsatte på sine p-piller, og hun påstår, at hendes menstruation var uændret.

Den unge mor valgte ikke at fortælle hendes egen mor om fødslen, før dagen efter, og selvom hun var chokeret, så støtter hun parret.