25-årig forsvarer sit forhold med ældre mand efter kritik: "Hans grå hår er min favorit"

Foto: Instagram / @themichaeljustin

Et par med en forholdsvis stor aldersforskel har i en ny video svaret på de mange beskyldninger om blandt andet 'daddy issues', som de får fra deres følgere.

Som model, personlig træner og selvudnævnt 'sølvræv' har 44-årige Michael Justin formået at samle næsten 900.000 følgere på det sociale medie TikTok, og han formår nemt at få mere end 100.000 visninger på de fleste af sine videoer. 

De fleste må da også erkende, at Justin er en ualmindelig flot og veltrænet mand - især i forhold til hans alder - og han har derfor også rigtig mange beundrere på hans profil, hvor han ofte bliver beskrevet som "flot," "lækker" og "smuk."

Læs også

16.000 kilometer i tog: Ny Orient Express slår snart dørene op

Den 44-årige træner er dog optaget, da han er i et fast forhold med den 19 år yngre sygeplejerske, Emily, som altså er 25 år. 

Ifølge Unilad fandt parret hinanden til en yogatime og har siden da haft et seriøst forhold, og begges forældre har desuden meldt ud, at de "støtter forholdet" trods den store aldersforskel.

@themichaeljustin

Agree to disagree @emilydowning45 #silverfox #fyp #agegap

♬ original sound - THANK YOU FOR 14K❤️
Agree to disagree @emilydowning45 #silverfox #fyp #agegap

Mange af Justins følgere på TikTok er dog ikke helt sikre på, at Emily udelukkende er sammen med ham, fordi hun synes, at han er en sød og kærlig mand. De mener nemlig, at hun har såkaldte 'daddy issues' (red. faderkomplekser) og derfor bliver tiltrukket af den ældre mand. 

Parret er tydeligvis godt selv klar over, at det er lidt usædvanligt, at der er så stor aldersforskel, og de bruger således blandt andet hashtaggene 'age gap' (red. aldersforskel) og 'age gap couple' (red. aldersforskel par). 

I et svar på en brugers anklage om, at Emily har 'daddy issues', skrev Justin, at det var en anklage, som han "ofte" hører, og hans 25-årige kæreste gav ham ret, men understregede, at der "ikke er nogen 'daddy issues' her."

Hun tilføjede: "Michael er bare meget attraktiv, meget sød ved mig - Jeg har et god forhold med min far... Michael er tilfældigvis bare ældre end mig."

I en video har Emily dog forklaret, at hun er stor fan af Justins grå hår, og hun rådgav samtidig sine følgere om, at de ikke må lade andre fortælle dem, "hvad der er rigtigt og forkert," og at de skal "følge deres hjerte."

Parret har altså modtaget en del kritik på blandt andet TikTok på grund af aldersforskellen, men flere giver også udtryk for, at de er jaloux på Emily, og andre skriver, at de ikke har problemer med at indrømme, at de har 'daddy issues'. 

En bruger skrev for eksempel: "Mine faderkomplekser har det hårdt lige nu [emoji]" til en video af Justin i bar overkrop, og en anden skrev: "Ved Gud du er en lækker mand" til den samme video, mens en tredje skrev: "Elsker dig farmand," til en video, hvor Justin reagerede på en kommentar om, at han var en "sugar dad."

@themichaeljustin

Reply to @jjcrazy020 🤔 #daddyyy

♬ Captain (whistle) - Nutcase22
Reply to @jjcrazy020 🤔 #daddyyy

Der er desuden flere, som bakker parret op, og en har for eksempel skrevet: "Min mand og jeg nyder virkelig at se jer sammen. Vi har samme aldersforskel, og vi beundrer det virkelig, og i ser fantastiske ud sammen, vi elsker det!"

En anden skrev: "Hun er fin alle sammen. Hendes mand er brandvarm. Alder er ikke andet end et tal."

Parret startede med at dele videoer sammen i 2020, og de er tilsyneladende stadig lige så glade for hinanden nu, som de var for to år siden.

Læs også

UFO-jæger påstår at have fundet "100 procent bevis" på liv på Mars

 

 

 

 

Dagens Gossip