26-årig kvinde deler billede af sin hånd: Nu hyldes hun for sit mod

Foto: Leanna Carr/Twitter

En kvindelig turist handlede resolut, da hun under en ferie blev udsat for en yderst ubehagelig oplevelse.

For nylig var amerikanske Leanna Carr taget på ferie i Dublin i Irland, hvor den 26-årige kvinde ville nyde et stykke europæisk kulturhistorie. 

Desværre for den unge kvinde udviklede mødet med den grønne ø sig hurtigt til en både krænkende og ubehagelig oplevelse. Det skriver New York Post.

For pludselig mærkede Leanna Carr en gramsende hånd på sin numse, mens hun var på vej nedad en gade i Irlands hovedstad.

Læs også

Ung mand dræbt på stedet i voldsom ulykke

Da hun vendte sig om, grinede en fremmed mand højt og sagde ’du er amerikaner, så det her er du sikkert vild med’.

Den yderst grænseoverskridende mand nåede dog ikke at sige mere end dette, for pludselig gik det prompte op for ham, at det var den helt forkerte kvinde, han havde taget på numsen.

Leanna Carr er nemlig vægtløfter i sin fritid, og på et splitsekund knyttede hun instinktivt  sin højre hånd og sende den lige i hovedet på den ubehagelige mand.

Læs også

Østjysk søskendepar skulle rydde op efter afdød far: Fandt utrolig hemmlighed gemt væk i kælder

Herefter råbte hun, at han aldrig skulle røre en kvinde på den måde, hvilket gjorde manden vred, men i det samme blandede et par tilfældigt forbipasserende sig og fik manden sendt væk.

- At rejse alene har åbnebart gjort mig til en bedre person. Min første reaktion var i hvert fald at slå ham lige i ansigtet, har Leanna Carr siden skrevet i et opslag på Twitter, som hun har delt sammen med to billeder af sin højre hånd, der har tydelige røde knoer.

Senere har Leanna Carr uddybet episoden overfor The Independent og forklaret, at reaktionen kom i en blanding af chok og vrede.

- Jeg er aldrig en voldelig person, og jeg har aldrig slået nogen før, men jeg blev så rasende og havde så meget adrenalin, så min reaktion var at slå ham. Jeg fik ham lige på kæben, hårdt, har hun forklaret.

 

Siden har Leanna Carrs historie og hende resolutte respons høstet masser ros – især fra andre kvinder verden over. Selvom den unge kvinde ikke lægger skjul på, at oplevelsen var skræmmende, så håber hun nu, at den positive virale respons vil hjælpe med at sætte fokus på seksuelle overgreb.

- Jeg bruger aldrig Twitter og jeg skrev ikke opslaget for at få opmærksomhed, men jeg er glad for, at det er gået viralt, forklarer hun om opslaget, der indtil videre er blevet liket over 25.000 gange.

Læs også

 

Dagens Gossip