28-årig kvinde deler selfie på Facebook. Nu skraldgriner alle af hendes lille 'tip'

Foto: Privat

En gravid kvinde ville tage et billede af sig selv, da hendes lille søn kom i vejen.

Alle, der har prøvet at tage en selfie, har formentlig også prøvet at tage en selfie, der er gået galt.

Hvad enten det skyldes dårlig belysning, lukkede øjne, rystelser eller udefrakommende faktorer, så kan man hurtigt ende med et helt andet billede, end det, man ønskede.

Læs også

Stine fra Landmand søger Kærlighed må skuffe sine følgere: Kommer ikke til at ske

Sådan gik det i hvert fald for den engelske kvinde Georgia Shortall, da hun for nylig ville tage en selfie i et spejl. Det skriver britiske Metro.

Sammen med den 28-årige gravide kvinde var hende lille dreng, som rendte rundt og legede i baggrunden. Og bedst som Georgia Shortall trykkede på knappen på sin mobiltelefon, spankulerede den lille dreng bag om sin mor.

På billedet kan man se, hvordan drengen står skjult bag sin mor. Eller det vil sige - næsten skjult.

For et lille barneben stikker ud bag moderen et meget(!) uheldigt sted.

Foto: Privat

Den ønskede selfie var ifølge Georgia Shortall et billede, der skulle sendes til hendes veninde for at vise den gravide mave frem, men mon ikke den kommende mor til to ville have ønsket, at hun lige havde dobbelttjekket billedet, før hun sendte det venindens vej.

"Jeg lagde slet ikke mærke til billedet," har hun siden forklaret til Metro.

"Jeg snakkede i telefon med min veninde Toni, tog billedet, kiggede på det og sendte det. Hun kiggede på det, mens jeg havde hende i røret, og så grinede hun og spurgte, hvad det var, jeg forsøgte at vise hende," lyder det fra den efterfølgende pinligt berørte kvinde.

Efter Georgia Shortall bemærkede den uheldige detalje, der på billedet havde udstyret hende med en penis, kunne hun ikke lade være med at more sig over fejlen, hvorefter hun valgte at dele billedet på Facebook med titlen: 

"Når din søns ben… ændrer et billedet."

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet