28-årige Stephanie ville ryge med ven, efter at have lagt børnene i seng: Da hun tog ét hvæs, indtraf tragedien

Emil Ryttergaard

400 uger siden

|

15/11/2016
Viralt
Foto: Privat/stock foto
Foto: Privat/stock foto
Mor til tre havde ingen ide om, hvor farlig det lovlige stof var.

Dagens topnyheder

Da dagplejemoren Stephanie Brown havde lagt sine tre børn under dynen og puttede dem, havde den 28-årige mor brug for at koble lidt af foran fjernsynet sammen med en ven. 

Sammen med vennen delte hun en lovlig pibe med en kunstig form for marihuana i, men efter kun et stort hvæs på piben, rullede moren øjnene tilbage og faldt livløs sammen, skriver The Sun.

 

Læs også: Gravide teenagepiger ryger cigaretter for at gøre deres babyer mindre

Vennen forsøgte at give førstehjælp indtil ambulancen ankom, men Stephanie var allerede død. 

Købte piben lovligt i kiosken
Piben var købt lovligt i en butik, der solgte rullepapir til joints og hash, og de kunstige stoffer i piben var fuldt lovlige og kunne frit købes i kiosker og lignende i England indtil april i år, hvor de blev forbudt.  

Stephanies mor Helen Jones er knust over hendes datters død: 

- Stephanie hverken røg og drak kun sjældent. Hun var også meget imod stoffer. Det har været et kæmpetab at miste hende, særligt for hendes tre børn, som nu mangler en mor at se op til, siger hun.  

 

Læs også: Fie Laursen: Derfor ryger jeg joints hver uge


I en obduktion viser det sig, at Stephanie blev forgiftet af de skadelige stoffer, som piben indeholdte, og i retten kunne retsmediciner Jennifer Lemming advare kraftigt mod de lovlige stoffer, der stadigvæk er i omløb: 

- Jeg er dybt foruroliget over, at folk ikke fatter hvor farlige de her stoffer er. Jeg tror ikke, at de unge mennesker som bruger dem overhovedet er klar over at de er ulovlige, men bruger dem i den tro at det er lovligt, siger hun.