30-årig kvinde tog på hospitalet: Opdagede at hun havde testikelkræft

Foto: Shutterstock.com

En 30-årig kvinde tog på hospitalet på grund af mavesmerter, og hun fik sig noget af en overraskelse, da lægerne kom med diagnosen.

Der bliver skrevet mange bizarre ting på nettet hver eneste dag, og dette kan meget vel blive en af de mest bizarre historier, du kommer til at læse om i dag.

En 30-årig kvinde tog nemlig på hospitalet på grund af mavesmerter, og til hendes store overraskelse fandt hun ud af, at hun i virkeligheden er en mand, og at smerterne skyldes kræft.

Læs også

Skulle på date med fyr: Droppede ham med det samme, da hun gjorde alarmerende fund i hans bil

Det er det britiske medie Daily Star, der skriver om en 30-årig kvinde fra Birbhum i Østindien, som besøgte Netaji Subhas Chandra Bose Kræft Hospital, da hun for et par måneder siden oplevede mavesmerter.

I forbindelse med undersøgelsen af kvinden valgte lægerne at lave en såkaldt karyotype test, som kan fortælle om menneskets kromosomer.

Her viste testen, at hendes kromosomer var XY, altså ligesom en mand og ikke XX som ellers er kromosomer for en kvinde.

'Du har også testikelkræft'

Efter resultaterne kom frem, valgte den kliniske onkolog at lave en mere dybegående undersøgelse, og her fandt de frem til, at ‘kvinden’ havde testikler inde i kroppen, som fortsat ikke var faldet ned.

Hun blev derefter diagnosticeret med Androgen insensitivitetssyndrom (AIS) som er en genetisk betinget tilstand, der påvirker kønsudviklingen.

I dette tilfælde er ‘kvinden’ født som mand og med mandlige kromosomer, men tilstanden gør, at personen er resistent over for mandlige kønshormoner, og derfor vil vedkommende udvikle nogle eller alle de fysiske træk som en kvinde.

Diagnosen må uden tvivl have været lidt af et chok for ‘kvinden’, der dog fik klarsyn over, hvorfor hun endnu ikke er blevet gravid sammen med sin partner.

Som om ovenstående ikke var nok, så fik kvinden også at vide, at hun havde kræft. Kræften havde sat sig i de testikler, der ikke var færdigudviklede, og som endnu ikke var faldet ned.

Læs også

Gwyneth Paltrow fylder rundt: Fejrer det med at smide alt tøjet

 

 

Dagens Gossip