4-årig søn skreg pludselig i vilden sky på legepladsen - nu advarer Camilla andre forældre

Nils Würtzenfeld

356 uger siden

|

14/09/2017
Viralt
Foto: Camilla Renström/Facebook
Foto: Camilla Renström/Facebook
En oprørt mor har en vigtig besked til andre forældre efter en rystende oplevelse på en legeplads.

Dagens topnyheder

Onsdag eftermiddag var svenske Camilla Renström gået på legepladsen i Bureå i det nordøstlige Sverige sammen med sin fireårige søn Theo.

Som så ofte før fik den lille dreng lov til selv at løbe rundt på legepladsen, men pludselig hørte Camilla Renström sin søn give et skrig fra sig efterfulgt af en voldsom gråd. Der skriver Norran.se.

Da moderen kom sin ulykkelige søn til undsætning, gjorde hun en skræmmende opdagelse i numsen på den lille dreng.

For i sædet på den gyngehest, hvorpå den lille dreng havde siddet, havde nogen placeret en masse spidse søm, som var blevet hamret ned i sædet.

Foto: Camilla Renström/Facebook

Foto: Camilla Renström/Facebook

- Til at starte med var jeg et stort spørgsmålstegn. Hvorfor beslutter nogen at gøre sådan noget? Heldigvis var det kun hans tøj, der tog alvorlig skade, men jeg blev vred og ringede til kommune, der dukkede op kort tid efter, fortæller Camilla Renström til Norran.

Efterfølgende fjernede kommunens ansatte de farlige søm, mens den chokerede mor gik hjem med sin søn.

Her ringede hun til politiet for at anmelde det syge spøg, inden hun også gik på Facebook og skrev en advarsel til andre forældre.

- Jeg vil gerne gå ud og advare, så ingen andre skal udsættes for dét, vi oplevede i dag, skriver Camilla Renström indledningsvist i sit opslag, hvori hun fortæller om oplevelsen.

Foto: Camilla Renström/Facebook

- Min fireårige slap heldig med lidt smerte i numsen og ødelagte bukser. Episoden er også blevet håndteret af kommunen og anmeldt til politiet, men jeg vil gerne advare, hvis det skulle gentage sig på flere legepladser i Bureå, lyder det i opslaget fra den rystede mor.

Læs også: Politiet advarer danske kvinder over 40 år: Pas på hvis du får en venneanmodning fra fremmed mand på Facebook