44-årig mors ærlige opslag: Sådan føles et kejsersnit i virkeligheden

Ane Sørensen

391 uger siden

|

12/01/2017
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun har en vigtig besked til alle, der kalder kejsersnittet for den 'nemme løsning'.

Dagens topnyheder

Da britiske Vanessa Lewis Yeomans mandag delte et privat billede på det sociale medie Facebook, havde hun en klar hensigt med at gøre det.

Det skriver Daily Mail.

Billedet viser nemlig den 44-årige mor lige efter, at hun havde født sit tredje barn ved et kejsersnit. Og Vanessa Lewis Yeomans ønskede at forklare, at det ikke er den ‘nemme løsning’, når en kvinde skal føde sit barn.

- Når du føder stående i et forsøg på at presse barnet ud på naturlig vis, blot for være nødt til at se din største frygt i øjnene og blive skåret op, mens du er klar over det, og få barnet revet ud af dine indvolde, mens et publikum smiler til dig.

- Og så for at føje spot til skade, giver de dig ibuprofen og paracetamol med hjem som smertestillende. Beder dig om at løfte, amme og bære dit barn som normalt.

- Hvis en eneste person siger til mig, at det er nemt, vil jeg måske være tilbøjelig til at kvæle dem med mine bare næver i dag. 

Sådan skriver Vanessa Lewis Yeomans blandt andet til sit billede.

Hun fortæller til Daily Mail, at hendes to forudgående fødsler var naturlige og begge forløb relativt nemt:

- Ingen fortæller dig, at det at få et kejsersnit er, som hvis en person rodede rundt inde i din krop, som var det en håndtaske, for at finde deres yndlingsparfume og roder dens organiserede tilstand til, for at få barnet ud, siger Vanessa Lewis Yeomans.

Udover den lille dreng, som kom til verden ved kejsersnittet, er Vanessa Lewis Yeomans mor til to små døtre og stedmor til to ældre piger.

Du kan læse hele hendes opslag lige herunder.

Foto: Facebook