5-årig dreng blev mobbet så meget at han ikke ville i skole: Så kommer der en uventet helt

Foto: Privat

Chris Kuykendall er en 16-årige amerikansk fodboldspiller. Da han var yngre, blev han mobbet hver dag. Selvom Chris blev mobbet i en længere periode, så turde Chris ikke fortælle det til sine forældre. Nu vil han forhindre andre i at opleve det samme.

Da Chris blev ældre og begyndte at blive større og stærkere, og mere profilereret på fodboldholdet, stoppede mobningen også. 

Men han husker stadig, hvor smertefuldt det var at blive mobbet.

Læs også

Lige nu: Corona kommer til Danmark

Da Chris hørte om en 5-årig dreng, der blev mobbet så meget, at han kastede op, inden han gik i skole, blev han besat af tanken om at han skulle hjælpe drengen.

For Chris var mobning ikke noget nyt. Han var som sagt et tidligere mobbeoffer selv, men for nylig havde et 13-årigt familiemedlem, begået selvmord på grund af mobning.

Det kunne Chris ikke tillade at skulle ske for nogle andre.

Chris gjorde det til sin mission at hjælpe den 5-årige. Han henvendte sig til skolen og ville spise frokost med drengen. 

De andre børn så, at den 5-årige havde en sej ven, og både var ældre og fodboldspiller, det fik mobningen til at stoppe.

En holdkammerat til Chris ved navn Brevin hørte om, hvad Chris havde gjort. Det fik Brevin til, at gøre det samme for en anden dreng.

Nu har de sammen startet Eagle Buddies, som skal hjælpe børn, der bliver mobbet. Det skriver Sosialnytt.

Eagle Buddies, handler om, at en teenager får ansvaret for et barn, der bliver mobbet. De skal passe ekstra gode på de børn og forsøge at hæve deres selvværd.

Læs også

Mor sender sin søn i skole iført jule-sweater - det burde hun virkelig ikke have gjort

 

 

Dagens Gossip