6-årig pige vågnede tilfældigt op midt om natten - På kort tid reddede hun hele sin familie

Foto: Privat

Den blot 6-årige pige Madalyn vågnede ved et tilfælde op midt om natten, og det kan meget vel have reddet hele hendes familie.

Den tidligere brandmand Jimmy Karlbon vendte sent hjem fra arbejde, og han gik omgående i seng. Ved siden af ham lå hans kone, mens hans to-årige søn og seks-årige datter lå og sov et andet sted i huset.

Læs også

Derfor hænger der ingen valgplakater i lygtepælene

Jimmy Karlbon havde dog ingen anelse om, at en fare lå og ventede lige om hjørnet, og det kunne have kostet hele familien livet.

Vågnede midt om natten

Pludselig midt om natten vågnede parrets seks-årige datter, Madalyn. Hun mærkede noget, der stak i øjnene på hende, og der gik ikke længe, før hun fandt ud af, hvad der var galt.

Hendes værelse var fyldt med røg, og der var brand et sted i huset.

Først blev lillebror reddet

Madalyn for derfor op, og skyndte sig først at løbe ind på sin lillebrors værelse, hvor hun vækkede ham fra sin søvn og løftede ham op. Derefter gik turen til forældrenes soveværelse, hvor de begge blev vækket, og familien skyndte sig sammen ud af huset.

Lille Madalyn blev efterfølgende hyldet som en helt af det lokale brandvæsen. De var nemlig imponerede over, at den lille pige handlede så hurtigt, og sikrede, at hele familien kom uskadte ud.

"Uden tøven handlede hun lynhurtigt og reddede i sidste ende familiens liv ved at huske alt, hvad hun lærte i brandmand-ugen(Tema-uge på skolen red.). Også gennem den enorme viden, at hendes far som tidligere brandmand havde lært hende,” lyder det i et opslag på Facebook, hvor den lille pige hyldes.

Det blev ikke meldt ud, hvordan branden i huset var startet. Det vigtigste var dog også, at alle i familien kom uskadte ud.

Læs også

Daniel går viralt med sine lækre retter i fængselscellen

 

 

Dagens Gossip