6 grunde til at tage en lang pause fra sex

Modelfoto: Shutterstock

Måske er det tid til at lægge sexlivet lidt på hylden.

En gammel talemåde siger, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så fortvivl ikke, hvis du er inde i en længere periode, hvor der ikke er så meget gang i dit sexliv.

Der er nemlig flere gode grunde til at lægge dit sexliv lidt på hylden.

1. Du vil nyde det mere.
Du kan godt risikere, at det bliver en lille smule trivielt, hvis du har rigtig meget sex. Samme tid, samme stilling, samme rutiner. Efter en periode uden sex, vil dine sanser sikkert arbejde på højtryk, når du igen får gang i lagengymnastikken. 

2. Effektiv prævention.
P-piller, kondomer, spiraler. Der findes masser af forskellige former for beskyttelse. Men der er ingen, der er så sikre som afholdenhed. Pak alle dine bekymringer væk, hvis du ikke ønsker at bliver forælder. Ingen sex, ingen baby. 

Læs også

6 virkelig usexede ting, du har på, som faktisk tænder mænd

3. Ingen kønssygdomme.
En anden sidegevinst ved en tilværelse uden sex er, at du med garanti ikke får en ulækker kønssygdom. Vink farvel til klamydia, herpes, kønsvorter og gonoré. Og ikke mindst dit sexliv.

4. Lad håret gro.
Enhver kvinde ved, hvor hurtigt hårene vokser ud igen, når hun har barberet sine ben. Bevares, det er dejligt at have glatte ben og en trimmet kønsbehåring. Men det er også dejligt at sove 10 minutter længere hver morgen.

Læs også

Hvis du rører hans penis på denne måde, går han aldrig fra dig

5. Test dit parforhold.
Sex er en vigtig del af et sundt og velfungerende parforhold. Men det er altså også ret væsentligt, at du og din partner har andet tilfælles end et godt samleje. Prøv at  lægge den seksuelle del af jeres forhold på hylden for en periode, og sæt i stedet mere fokus på de andre.

6. På med mormortrussen.
En klassisk scene i filmen ‘Bridget Jones’ Dagbog’ viser, hvordan hovedpersonen dropper de små sorte trusser og i stedet hopper i et par store kødfarvede underbukser, inden hun skal på date. Hånden på hjertet, så er det bare rarere at rende rundt i et par gode mormortrusser end i den mere sexede udgave.

 

 

Dagens Gossip