79-årig fartbølle stoppet af politiet: Da de hører årsagen, ændrer situationen sig

Foto: Youtube

Da politiet stoppede en 79-årig mand, der kørte for stærkt, havde de ikke forudset, hvordan historien ville ende

En 79-årig mand fra Sterling Heights, Michigan i USA blev stoppet af politiet. Da betjenten så, at den ældre herre græd bag rattet, tog han en uventet beslutning, der har ført til stor ros på de sociale medier.

En aften i september vinkede politibetjent Kevin Coates den 79-årige bilist ind til siden af vejen, fordi han havde kørt for stærkt.

Læs også

44-årig mor til 3 dræbt i forfærdelig ulykke på ferien

Den ældre herre forklarede, at hans navn var David, og at 'alt var gået galt' for ham. Det var derfor ikke vanskeligt for Kevin at registrere, at den ældre mand havde brug for hjælp

"Jeg prøver virkelig at køre ordentligt," lød det angiveligt fra David ifølge det amerikanske medie Fox 2.

"Jeg købte et nyt tv i dag, fordi jeg ville gøre min kone glad, og jeg kan ikke få det tilsluttet," fortsatte den fortvivlede mand.

Han forklarede videre, at hans kone er syg, og at de har en voksen søn, der lider af forskellige handicap. Desuden sagde han, at årsagen til, at han var ude at køre var, at han ikke kunne finde de rette kabler til at få tilsluttet det nye fjernsyn.

Betjenten Kevin lyttede i længe til David, og forsøgte endda at hjælpe ham med at få løst problemerne, mens de stod i vejkanten.

Til sidst forbarmede Kevin sig over den 79-årige David. Han undlod derfor at give ham en bøde, og besluttede sig for, at han ville hjælpe ham med at få tilsluttet det fjernsyn, han havde købt til sin kone.

Derfor bad han om at få Davids nummer, så han kunne køre forbi senere for at hjælpe ham. Og Kevin er tydeligvis en mand, der holder de løfter, han giver.

Senere samme aften kørte han og to andre betjente en tur forbi Davids hjem, hvor de hjalp ham med at få installeret det nye fjernsyn. De tog sig endda tid til også at sætte ham ind i, hvordan det virker.

En video, der handler om episoden, og desuden viser, hvordan det tog sig ud, da David blev stoppet af Kevin, er gået viralt på de sociale medier. Det har ført til, at Kevin roses af i stor stil for sin beslutning om at hjælpe den ældre herre.

"Jeg er meget stolt af Officer Coates, Officer Verougstraete og New Recruitment Officer Jakushevich for at hjælpe vores beboere," lød det fra Dale Dwojakowski, der er Sterling Heights politichef.

Læs også

42-årig kvinde stjal fra lokalt supermarked: Kom med jordens dårligste undskyldning

 

Dagens Gossip