8 kærestepar der er dømt til at mislykkes ifølge deres stjernetegn

Skrevet af Ane Sørensen

06/11/2017
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Disse otte sammensætninger af stjernetegn vil formentlig aldrig få deres parforhold til at fungere.

Dagens topnyheder

Det kan være lidt af en udfordring at finde en partner, som man passer rigtig godt sammen med. Men hvis du bruger udelukkelsesmetoden, er der måske hjælp at hente hos stjernerne.

Underholdningssitet Elite Daily har nemlig fundet frem til otte matches mellem forskellige stjernetegn, som umiddelbart er dømt til at mislykkes.

Jomfruen og fisken.
Fisken og jomfruen bliver draget mod hinanden som to magneter og fascineres umiddelbart af karaktertræk hos den anden part, som de ikke selv besidder. Jomfruen er en praktisk perfektionist og ofte ret kritisk anlagt. Fisken er meget følsom, følger strømmen og har et muntert sind. Der er da også grundlag for et glimrende venskab, da tegnene kan lære meget af hinanden. Men i et parforhold vil jomfruens perfektionisme og fiskens ubeslutsomhed drage den anden part til vanvid.

Vædderen og skorpionen.
Disse to stjernetegn danner tilsammen en farlig parforholds-cocktail. Det skyldes, at de begge er blandt de mest intense stjernetegn. I første omgang kan skorpionen og vædderen knytte bånd med deres vilde sexdrive og store lidenskab. Men med tiden vil de slide hinanden op mentalt og følelsesmæssigt med den dominerende natur, der kendetegner dem begge.

Krebsen og tvillingen.
Tvillingen og krebsen har flere ting til fælles, end man måske lige skulle tro. Begge stjernetegn har mange humørsvingninger og kan finde en dyb samhørighed i dette træk. Den reserverede krebs bliver tiltrukket af den udadvendte tvillings evne til at tale med alle. På sigt er tegnenes værdier dog for forskellige til, at et parforhold mellem dem vil fungere.

Løven og tyren.
Normalt er det en positiv ting for parforholdet, når to stjernetegn har noget tilfælles. Men det gør sig ikke gældende, når det handler om tyren og løven. De har begge en stærk vilje og et brændende ønske om at dominere, hvilket vil føre til sammenstød mellem dem. Der er da heller ingen umiddelbar tiltrækning mellem de to tegn. Men hvis de alligevel finder sammen, vil de sandsynligvis have et forhold, der er præget af både kolde og varme følelser.

Skytten og stenbukken.
Den positive skytte elsker forandring og variation, mens stenbukken har en tendens til at være struktureret og mere negativ af natur. Derfor kan der opstå en umiddelbar tiltrækning mellem modsætninger, men forholdet vil næppe holde på sigt. Stenbukkens reserverede natur vil nemlig ikke være forenelig med skyttens behov for at opleve nye ting hele tiden.

Vandmanden og skorpionen.
Skorpionen og vandmanden er begge stjernetegn med stærke meninger og en stor selvstændighed. Men trods denne lighed vil vandmanden finde skorpionens sensuelle side for negativ. En umiddelbar tiltrækning gennem intellektuel samtale, vil blive afløst af uoverensstemmelse mellem vandmandens humanitære krav om frihed for alle og skorpionens omsorg for få udvalgte.

Vægten og krebsen.
Umiddelbart vil disse to stjernetegn blive draget af hinanden på grund af deres begges søgen efter balance, fred og harmoni. Vægten er ubekymret og har en sofistikeret attitude, som den sky krebs værdsætter. På sigt har krebsen dog behov for en følelsesmæssig forbindelse, mens vægten værdsætter en mental forbindelse højere. Vægten forstår ikke krebsens følesladede opførsel og bliver konstant frustreret over den.

Fisken og tvillingen.
Fisken og tvillingen udgør ved første øjekast et interessant match. De er begge muntre og legesyge af natur, men det er det eneste træk, som de har tilfælles. Hvis disse to stjernetegn finder sammen i et parforhold, vil der uundgåeligt opstå tillidsproblemer. Tvillingen er et meget rationelt stjernetegn, mens fisken er meget emotionel.

Monika købte fødselsdagskage til 300 kroner hos Lagkagehuset: 'Det var så pinligt'