8 store fejl mange mænd begår i parforhold

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Hvis du nikker genkendende til disse punkter, så bør du måske overveje, hvor velfungerende jeres parforhold egentlig er.

Der er få ting, som er skønnere end at være en del af et godt parforhold. Men sommetider kræver det hårdt arbejde og engagement at få det til at køre på skinner.

Hvis der er knas i parforholdet, kan det måske skyldes en af disse årsager.

Yourtango har samlet en række fejl, som mange mænd begår i parforhold.

Læs også

6 små tegn på, at han er ved at blive forelsket i dig

1. Du er ikke nærværende.
Evnen til at være nærværende er en utrolig vigtig egenskab hos en god partner. Hør efter, hvad hun siger, spørg til hendes dag og vis interesse for de ting, som du ved er vigtige for hende. Det lyder måske en smule banalt, men mange glemmer vigtigheden af at vise nærvær over for deres bedre halvdel.

2. Du er for selvoptaget.
En væsentlig del af et velfungerende parforhold er evnen til at tage hensyn til hinanden og fungere som en del af en helhed. Det er naturligvis også vigtigt, at man betragter sig som to selvstændige individer. Men parforholdet får trange kår, hvis man ikke evner at tænke tosomheden ind i hverdagen. Det betyder også, at man ind i mellem må gøre noget for sin partner, selvom man har mere lyst til at gøre noget andet.

3. Du værdsætter hende ikke.
Alle har brug for at føle sig værdsat - ikke mindst af deres bedre halvdel. Lægger du mærke til det, når hun gør noget for dig? Sætter du pris på det, hvis hun laver en dejlig middag til dig, giver dig en sød kompliment eller noget helt tredje? Og husker du at vise hende, at du sætter pris på det? Det betyder helt sikker mere, end du lige tænker over.

Læs også

5 ting der gør en mand vanvittigt tiltrukket af dig

4. Du ved ikke, hvad du vil med dit liv.
Der kommer et punkt i de flestes liv, hvor de har brug for at have en fornemmelse af, hvad der skal ske i fremtiden. Vil du gerne giftes? Have børn? Drømmer du om et hus på landet, eller måske en lejlighed inde i byen? Som par er det vigtigt at kunne tale om disse ting og være nogenlunde enige om, hvilken retning, man ønsker for sin fremtid. Ellers risikerer man at brænde nallerne godt og grundigt.

5. Du prioriterer hende ikke.
Måske har du en travl hverdag med arbejde, hobbyer og gode kammerater. Det er sundt at have sine egne interesser, selvom man er en del af et parforhold. Men selvom der skal være plads til de ting, som er vigtige for dig, bør du også prioritere forholdet til din partner højt. Selvom du ser hende ofte, må du ikke glemme jeres kvalitetstid. Inviter hende ud at spise, få børnene passet, lav en lækker middag til hende eller andet, som får hende til at føle sig værdsat.

6. Du anerkender ikke hendes følelser.
Det kan godt være, at du og din partner ikke altid er på bølgelængde, når det handler om jeres følelser. Men selvom du ikke har det på samme måde, er det stadig vigtigt, at du anerkender hendes. Hvis du ikke tager højde for, hvordan hun har det, vil hun ikke føle sig forstået.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

7. Du bryder hendes tillid.
Gensidig tillid er altafgørende for at et parforhold fungerer godt. Derfor er det også utrolig vigtigt, at man gør sig fortjent til tilliden og plejer den, så den kan bestå. Respektér hendes grænser og tal om det, hvis I ikke er enige om, hvor de bør gå.

8. Du får hende ikke til at føle sig sikker.
Tryghed er en vigtig del af ethvert godt parforhold. Det er virkelig vigtigt, at hun føler, du har hendes ryg. Sørg for, at hun ved, du altid vil være der for hende, så vil hun føle sig bedre tilpas i det forhold, som I har til hinanden.

8 tegn på at han er den helt rette for dig

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip