8 tegn på at du har med en ond person at gøre

Foto: Shutterstock

Pas på - hvis en person udviser en eller flere af disse tegn, så bør du være på vagt.

Ondskab er i den grad et vidt begreb, der omfatter både små og store gerninger.

Både holdninger, ytringer og personer kan stemples som onde, men mange gange er det en vurderingssag for øjet, der ser. Det skriver Yourtango.com.

Men har du en person i din omgangskreds, du vil beskrive som decideret ond? Så gennemgå denne liste for at se, om mange af punkterne ikke passer på vedkommende.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

1. Hun glædes ved andres ulykke: Hvis din veninde, din kollega eller din partner har det med grine højt, når andre slår sig, er blevet fyret eller lufter deres hverdagsproblemer, så bør der ringe en alarmklokke. Det er nemlig på ingen måde sympatisk at frydes over andres ulykke.

2. Han er en kontrolfreak: Onde mennekser har oftest dét til fælles, at de elsker kontrol. Om der er tale om en led chef, en dominerende ekskæreste eller en magtsyg diktator, så går deres ondskab hånd i hånd med deres higen efter kontrol over andre mennesker.

3. Vedkommende er uærlig: Alle mennekser lyver - men onde mennekser lyver mest. For i stedet for en lille, hvid hverdagsløgn så er onde mennekser villige til at sammensætte og opdigte store og omfattende løgne, der udelukkende kommer dem selv til gode. Det moralske dillema bag en løgn er heller ikke noget, der bekymre onde personer.

Læs også

Snak dig til bedre sex og flere orgasmer - fire frække råd, der fyrer op under dobbeltsengen

4. Personen har ingen grænser: Selvom der er stor forskel på, hvor vores grænser går, så er en ond person ofte kendetegnet ved at virke grænseløs. For hvor du stopper op og sætter foden ned, så fortsætte ondskabsfulde individer ufortrødent, da de grænseløst tjener deres egen onde agenda.

5. Han vildleder dig: En ond person har ingen skrupler ved at lede dig på afveje og få dig til at gøre ting, som du ikke har lyst til eller ikke havde regnet med. Både fordi din handling kan komme ham til gode, men også fordi han finder nydelse i at vildlede og udnytte dig.

6. Hun er nedladende: Hvis du møder en person, der konstant optræder nedladende og negativt overfor andre, så er det tegn på ondskab. At træde på andre verbalt, at udstille dem og få dem til at føle sig mindre værd, er et utroligt usympatisk træk, der i den grad indikerer en ondskabsfuld opførsel.

Læs også

Kvinde sprang til undsætning, da 3-årig var ved at blive kørt over på rasteplads - men hun blev snydt

7. Vedkommende har ingen samvittighed: Ligegyldigt om der er tale om en forbrydelse, et moralsk dilemma eller almindelig dårlig opførsel, så er der ingen dårlig samvittighed at spore hos et ondskabsfuldt menneske. Tværtimod. Dårlige eller ulovlige gerninger er nærmest et kendtegn ved en ond person, der ikke har samme moralske kompas som os andre.

8. Du kan mærke, at noget er galt: Ondskabsfulde personer udsender ofte et signal, der får alarmklokkerne til at ringer. For selvom det er velkendt, at psykopater kan virke yderst charmerende og tiltaltende, så vil du alligevel på et tidspunkt kunne mærke, at noget er forkert. Er man en ond person, kan man nemlig ikke skjule sin ondskab i det lange løb.

Læs også: 8 ting du kun ved, hvis du har en affære lige nu

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip