8 tegn på du VIRKELIG er besat af din eks-kæreste

Skrevet af Sol Stoffregen

14/10/2016
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
Punkt 4 er så pinlig, at du ikke vil indrømme det.

Mest læste i dag

Vi er dybest set alle sammen vældig nysgerrige, så hvis vi kan komme til at snage eller stalke, gør vi det gerne - uden at blinke. Især når det gælder ekskærester. 

Specielt kvinder kan have svært ved at slippe deres gamle flammer og føler trang til at lure og overvåge, hvor det er mulig. Og her er de sociale medier en sand ven. 

Film og tv-serie er fyldt med hårrejsende eksempler på jaloux kvinder, der ingen midler skyr for at følge med i eks-kærestens liv. Rachel fra tv-serien ‘Venner’ behersker disciplinen til fulde ved konstant at ringe op til sin eks-kæreste.

Men der er en hårfin grænse for, hvornår der er tale om almindelig besættelse og decideret stalking, skriver den britiske avis Metro, der har lavet en liste med punkter, der afslører om, du er en sand eks-kærestestalker.

Hvis du frygter, at du er i farezonen for at blive opfattet som en eks-kærestestalker, bør du læse nedenstående liste med 8 tegn på, at du er gået lidt for langt i forsøget på at stalke din eks-kæreste.

1. Du dukker ‘tilfældigvis’ op på den bar, din ekskæreste netop har tagget i et opslag på Facebook. 'Neej, hov er du også her. Verden er virkelig lille', siger du efterfølgende, når I støder ind i hinanden på baren.

2. Du liker hvert eneste af din eks-kærestes opslag på sociale medier. Og vi taler virkelig om HVER ENESTE opslag.

 3. Du har adskillige gange været hans/hendes Instagramprofil igennem for de sidste to år. Og du er meget bange for at komme til at trykke like ved en fejl og afsløre din sygelige besættelse af ham/hende.

4. Du har ændret din vej på arbejde eller i skole for at sikre dig, at du kommer forbi eks-kærestens hjem mindst to gange hver dag. Når det er værst, stiger du også af toget eller bussen af nærheden af deres hjem eller kører en omvej, for at føle dig tæt på.

5. Du har skiftet læge, tandlæge og træningscenter for at komme det samme sted som din eks-kæreste. Så er der større chance for at støde ind i vedkommende ved 'et tilfælde’.

 6. Du har købt en hund for at gå tur i den samme park, som din ekskæreste lufter hund. Og det er selvom, du faktisk ikke er glad for hunde.

7. Du ser din ekskæreste med en fremmed person, du ikke kender, og så bruger du timer på sociale medier for at opspore, hvem personen er. Det viser sig måske at være et familiemedlem.

8. Du ringer til din eks-kæreste hver dag, bare for at høre hans/hendes stemme. Du lægger som regel på, når telefonen bliver taget.