8 ting du bør takke din barndomsveninde for

Nils Würtzenfeld

388 uger siden

|

02/02/2017
Har du husket at takke din barndomsveninde? Der er ellers mange gode grunde.

Dagens topnyheder

Der findes veninder, der findes gode veninder og så findes der barndomsveninder.

For mange kvinder er sidstnævnte de tætteste af slagsen, og det skyldes ikke kun, at man har kendt hinanden det meste af livet, men i ligeså høj grad, at man har oplevet mange ting sammen og kender hinanden ud af ind. Det skriver Theodysseyonline.com.

Barndomsveninder er derfor noget særligt – ellers havde venskabet jo ikke varet siden netop barndommen. Og selvom du måske ikke altid tænker over det, så bør du i den grad være lykkelig for at have veninder, der har fulgt dig hele livet.

I hvert fald findes der en række ting, som du roligt kan takke din barndomsveninde for:

1. For altid at være hudløs ærlig overfor dig: Det er muligt, at du ikke altid har lyst til at høre (og erkende) nogle af de ting, som hun har at fortælle dig, men fordi hun er din tætte veninde, og fordi hun har kendt dig det meste af jeres liv, så kan hun som ingen andre være ærlig overfor dig.

2. For at vide, hvad du har brug for: Om det er et knus, trøst, et grin, en kop kaffe eller en lille gave, der bare lige er dig, så ved din barndomsveninde altid, hvad du har brug for. Og hun er god til at træde til, hver gang hjælpen kræves.

3. For at overtale dig til at købe de sko, der i virkeligheden for dyre: Din kæreste havde aldrig sagt ja, men så er det jo godt, at du har din veninden. For i modsætning til din kedelige kæreste så ved hun præcis, hvad du mener, når du bare må eje de sko, du lige har fundet.

4. For at have holdt dig ud: Lad os bare være ærlige: Du er ikke altid lige let at være sammen med – på nær når du er sammen med din barndomsveninde. Hun forstår dig nemlig bedre end de fleste, og hun har ikke noget imod at lægge øre til dit brok eller til dine kærlighedskvaler. Din barndomsvenindes tålmodighed er nemlig stor, når det kommer til dig.

5. For altid at have støttet dig: Når du har været syg, når du har haft kærestesorger eller når livet bare er gået dig imod, så er din barndomsveninde ved din side. Hun kender dig som ingen andre, og hun er derfor enormt god til at støtte dig, da hun ved, hvad du tidligere har været igennem.

6. For at holde jeres venskab ved lige: Der skal to til tango, og ligesom du har været god til at holde jeres venskab i gang, har hun også gjort sig ekstra umage for, at I aldrig gled fra hinanden. Et godt venskab skal passes og plejes, og det er hun eminent til.

7. For at huske på jeres minder: Du kan sagtens få nye venner, der går hen og bliver dine bedste venner, men din barndomsveninde bærer ikke blot rundt på jeres venskab, men også de mange minder, I har til fælles. Dem er hun ligeledes god til at bevare og minde dig om, hvilket kun styrker jeres forhold yderligere.

8. For at kende dig som ingen andre: I har fulgt hinanden i mange år, og din barndomsveninde kender derfor både din familie, dine veninder, dine forældre, dine ekskærester og din baggrund. Derfor ved hun også, hvor du kommer fra, og hvad der har formet dig.

Læs også historien om den gravide kvinde, der gjorde en uhyggelig opdagelse, da hun var ved at ryde op i sin kærestes ting.