8 ting mænd kun siger, hvis de virkelig godt kan lide dig

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Fremtidstanker, kælenavne og snak om store følelser. Her er otte tegn på, at han er helt vild med dig.

Det er ikke altid nemt, at blive klog på, hvad der foregår i hans hoved. Er han egentlig interesseret i et forhold med dig, eller er du ikke en del af hans fremtid?

Måske er det hjælp at hente, hvis du bider mærke i de ting, som han siger til dig. Underholdningssitet Yourtango har samlet en række ting, mænd sandsynligvis kun siger, hvis de rigtig godt kan lide dig.

1. Det fik mig til at tænke på dig.
Hvis du popper op i hans hoved i tide og utide, så er det sandsynligvis et rigtig godt tegn. Især hvis han forbinder dig med ting, som han kommer forbi i sin hverdag. Hvis han ikke syntes godt om dig, ville du ikke fylde hans tanker.

Læs også

Amanda blev forelsket i sin lysekrone: Nu er de lykkeligt forlovede

2. Jeg talte lige med min mor..
Hvis han nævner de mennesker, som står ham allernærmest, er det et tegn på tillid. Sætter han navn på sine venner og taler åbent om sin mor, er det sandsynligvis et tegn på, at han tager jeres relation ganske seriøst. Når han involverer dig i sig privatliv, tør han at være sårbar over for dig.

3. Jeg er virkelig ked af det/vred/bekymret.
Hvis han åbent erkender over for dig, at hans humør er andet end bare okay, er han formentlig ganske godt tilpas i dit selskab. Det er et godt tegn, at han viser dig en åbenhed og en sårbarhed, som han ikke gør normalt.

4. Jeg savner dig.
Hvis en fyr siger, at han savner dig, er der nok noget om snakken. Det er de færreste fyre, der strør om sig med søde gloser og åbent erkender, at han mangler dig. Så hvis du får denne melding frem er, er den vist så godt som hjemme.

Læs også

Ung pige troede hun var gravid: Så fødte hun noget uventet på toilettet

5. Han giver dig et kælenavn.
Det kommer ikke så nøje, hvad det er, han kalder dig. Hvis han kærligt kalder noget andet end det, som du faktisk hedder, er det sandsynligvis et tegn på ømhed og hengivenhed fra hans side.

6. Jeg kan hjælpe dig.
Det er muligvis en generalisering. Men der er bare mange mænd, som godt kan lide, når kvinder har brug for dem. Han vil elske at føle, at han hjælper dig med noget. Derfor er det værd at overveje at bede om hans hjælp engang imellem, selvom du måske ikke nødvendigvis har brug for den.

7. Hvordan var din dag?
Hvis han spørger dig, om du har haft en god dag, viser det en oprigtig interesse for dig. Han vil gerne høre om din dag og om de ting, der optager dig i hverdagen.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

8. Næste år skal vi..
Hvis en mand involverer dig i sine planer for fremtiden, er det er sikkert tegn på, at han er rigtig glad for dig. 

Nyt studie: Derfor skal du altid bolle lige før sengetid

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip