8 ting som alle kvinder har løjet om

Hvad lyver du om? Disse otte punkter kan alle kvinder formentlig nikke genkendende til.

Det findes sikkert mange kvinder, som ikke ønsker, at denne artikel får alt for meget fokus.

Det skyldes formentlig, at de i allerhøjeste grad kan genkende denne listes otte løgne, der sandsynligvis er blevet fortalt af stort set alle kvinder.

Oftest er der blot tale om uskyldige, hvide løgne, der er med til at gøre hverdagen nemmere, mens buen andre gange er blevet strammet lige lovligt, når der er blevet fortalt en usandhed eller to til kæresten, veninderne eller familien.

Men hvad med dig? Kan du genkende dig selv i de otte punkter?

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

1. ‘Jeg er på vej’: Hvad enten man er den punktlige type - eller man altid går fem minutter for sent ud af døren - så har alle kvinder formentlig prøvet at lyve om, hvornår de er på vej. For når den utålmodige veninde eller kæreste er i den anden ende af røret og spørger, hvor man bliver af, så er det lettere at svare, at man skam er på vej ud af døren, selvom man først lige er trådt ud af badet.

2. ‘Det var virkelig godt’: Man skal passe på med at spørge til sin præstation efter en tur i dobbeltsengen, for det er med risiko for, at de seksuelle udskejelser ikke var lige godt for alle involverede parter. Af samme grund har de fleste kvinder af ren og skær høflighed prøvet at pyntet på sandheden og deres partners præstation for ikke at skuffe.

3. ‘Jeg siger det ikke til nogen’: Når veninden fortæller en vanvittig spændende hemmelighed, så kan det være svært ikke at underholde andre med den. Derfor kan de fleste kvinder sikkert nikke genkendende til at have kommet til at tale over sig. Også selvom de lovede, at hemmeligheden ikke vil komme videre.

4. ‘Nej, der er ikke noget galt’: Evnen som tankelæser er stadig ikke-eksisterende hos mange mænd - til stor irritation for deres kvindelige partner, der ikke fatter, hvorfor han efter alle disse år stadig ikke kan tage et vink med en vognstang. Derfor er løgnen; ‘Nej, der er ikke noget galt’, blevet sagt mindst én gang i alle parforhold, og utroligt nok ved mange mænd stadig ikke, at den oftest betyder det modsatte.

Forskere: Disse 6 små ting er tegn på ægte kærlighed

5. ‘Min vægt ligger på…’ Vægt er et ømtåleligt punkt for både mænd og kvinder, men traditionelt har det især været kvinder, der, som følge af samfundets kropsidealer, ofte har bekymret sig om tallet på vægten. Af samme grund har langt de fleste kvinder prøvet at lyve om, hvad de vejer - enten overfor deres veninde, deres partner eller deres læge.

6. ‘Det nye hår er super flot til dig’: Det kan være svært at sige sandheden - også selvom det er til ens bedste veninde. Derfor har mange kvinder tyet til en nødløgn, når en veninde har købt et par frygtelige sko eller fået en forfærdelig frisure og bagefter har efterlyst din ærlige mening.

7. ‘Ja jeg både løber og går i fitness’: I dag forventes det nærmest, at alle dyrker regelmæssig motion og plejer deres krop, og af samme grund kan det være pinligt at indrømme, at man højst løber efter bussen. Derfor har vores træningsfikserede samfund drevet mange kvinder til at stikke en hvid motionsløgn på spørgsmålet om, hvad de gør for at holde sig i form.

8. ‘Jeg er ikke til trænede mænd’: Selvom det nok er de færreste kvinder, der tænder på svumende bodybuilder-typer, så bliver der ofte små-løjet, når kvinder fortæller deres kæreste, at hans farkrop er det frækkeste, de kan forestille sig. For en trænet overarm, et trimmet maveskind og et bryst som en græsk statue vil formentlig altid kunne gøre en kvinde blød i knæene.

Læs også: 8 tegn på, at du er klar til at få et barn

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip