87-årige Sten blev stoppet i byen og stillet et kort spørgsmål - hans svar berører tusinder

Foto: Twitter

87-årige Stens romantiske fortælling er blevet et hit på de sociale medier - også inden, han selv anede, at andre læste med.

En 87-årig herre er blevet et sandt viralt hit, efter at han besvarede et ganske kort spørgsmål fra en tilfældig reporter på gaden i den svenske by Mariestad. Sten Davidsson er den aldrende mands navn, og han var på besøg hos sin datter, der bor i byen, da han stødte på journalisten fra mediet Mariestad-Tidningen, som spurgte:

-  Hvem tilhører dit hjerte?

Sten svarede uden at tænke nærmere over det, men ordene er sidenhen delt og liket tusindvis af gange på de sociale medier:

- Det mistede jeg for 10 år siden, da min kone døde, lød det prompte.

Læs også

Kvinde dør på tragisk vis: Men se så, hvem der møder op til hendes begravelse

Mediet Expressen har sidenhen opsporet og talt med Sten Davidsson, som fortæller, at han først lige har lært at betale regninger på en iPad, og at han derfor ikke anede, at hans svar er blevet et såkaldt viralt hit.

Uddybningen får endnu fleres hjerter til at smelte:

- Man føler sig på sin vis som et halvt menneske. Jeg savner hende enormt meget, fortæller han.

Stens afdøde kone, Vivi, og han mødtes første gang, da de var henholdsvis 21 og 23 år gamle i 1952.

- Hun plejede at sige, at hun lagde mærke til mig med det samme. For mig tog det lidt tid at få øjnene op, men mest fordi hun sad bag mig i lokalet. Jeg ville nok stadig sige, at det var kærlighed ved første blik.

Efter en hel del sejlture i den svenske skærgård ved Göteborg og mange dates og en klokkeklar forelskelse efterfølgende, blev parret gift fire år senere i 1956. De skulle have haft guldbryllup den 28. Juli i 2006, men Vivi døde kort forinden af kræft den 19. Maj.

- Vivi var så glad og energisk og nem at tale med. Hun kunne tale med alle. Og så var hun intelligent – mere end jeg, selvom jeg har en højere uddannelse. Forhåbentligt møder jeg hende igen, når den tid kommer, slutter Stens fortælling om sin store kærlighed. 

 

 

Dagens Gossip