95% af kroppen er dækket af tatoveringer: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

Foto: Instagram

Modellen Amber Luke har delt et fem år gammelt billede, der viser, hvordan hun så ud, inden hun dækkede 95% af sin krop med tatoveringer.

En model har delt et fem år gammelt billede, der viser, hvor meget hun har ændret sig siden. Kvinden på billedet er Amber Luke fra Brisbane i Australien, der på dramatisk vis har ændret sit udseende over en årrække.

Læs også

Irriterende børnesang har slået verdensrekord: Hørt mere end 10 milliarder gange

Hun har dog ikke holdt sig til tatoveringer. Hun har også fået andre kropsændringer, hvilket omfatter tatoverede øjeæbler, en splittet tunge samt strakte ører.

Den 26-årige Amber, der arbejder som topløs servitrice, har delt en række billede, der viser, hvor meget hendes udseende har ændret sig de seneste år.

Hun delte billeder med følgende tekst: 'Fem år - 10 forskellige looks og evolutionær forandring'.

Foto: Instagram

Amber lægger ikke skjul på, at hun elsker, hvordan hun ser ud i dag. Derfor lader hun sig ikke gå på af, at hun ofte møder folk, der fortæller hende, at hun har 'ødelagt' sin naturlige skønhed.

"Jeg kunne ikke være mere ligeglad med, hvad du synes. Men lad os stille spørgsmålet: hvad er dit foretrukne look?" lød det fra Amber, der fulgte op med:

"Mit er mit nuværende udseende - som ikke engang er her, men du forstår pointen. Åh ja... Forresten... Jeg startede med en 'flydende hals'."

Foto: Instagram

Siden billederne er blevet delt, har Ambers opslag tiltrukket sig 2.100 likes samt et utal af positive kommentarer. Blandt kommentarerne var der mange, der gav udtryk for, at de elsker hendes nuværende look.

"Jeg elsker at se alle dine forskellige looks! Hver enkelt er smukt," lyder det fra en person i kommentarsektionen, hvor en anden skriver:

"Du er smuk på hvert eneste billede, og jeg elsker dit nuværende udseende."

En tredje skriver, at hun foretrækker hendes nuværende look, fordi hun 'udtrykker sig selv'.

Foto: Instagram

"De er alle mine yndlings, fordi de viser dig gennem din transformation," skriver en fjerde, hvilket en femte erklærer sig inde i:

"Dette er fantastisk. Jeg elsker udviklingen - så stærk og smuk."

Amber har tidligere afsløret, at hun havde det svært, da hun var teenager, hvor hun kæmpede med sit mentale helbred. Hun fandt ud af, at tatoveringer var en fantastisk måde for hende at udtrykke sig på.

Foto: Instagram

"Jeg kæmpede enormt med en depression som 16-årig, hvor jeg først startede min rejse," lød det fra Amber.

I dag er hun meget gladere, hvilket hun er blevet, efter hun har fået sine mange tatoveringer. Det er også tilfældet, selvom mange personer på nettet har stemplet hende som en 'freak'.

Selvom det ikke er alle, der er vilde med hendes forvandling, nægter hun at lade deres hadefulde kommentarer holde hende tilbage.

Læs også

Koala udnyttede situationen: Tog sig en tur i vognen

"Man skulle tro, at det ville såre mig, men jeg er blevet så stærk i løbet af årene med denne pine," sagde hun.

 

Dagens Gossip