99-årig kvinde var sneet inde i sit hus: Så kom politiet til undsætning og bliver rost for deres gerning

Foto: Facebook

Vinteren er over os, og de fleste steder får sne lige nu, men de danske tilstande, er langt fra så slemme som andre steder. Vintrene i New York kan være hårde. Det er hvad en 99-årig dame oplevede.

Når himlen åbner sig, og sneen vælter ned, kan det være så fredfyldt og idyllisk, men lige så irriterende kan det være, når man skal ud at skovle indkørslen.

Hvis du lader sneen falde for længe, uden at du rydder indkørslen, kan du ende med at sne inde. Det er tilfældet for en 99-årig kvinde.

Læs også

Studier påstår, at lave mænd er bedre kærester og er mere seksuelt aktive i sengen

Forestil dig, at du er en 99-årig, sneen falder, og du kan ikke komme ud, hverken i supermarkedet for at handle, eller på apoteket. Det er præcis, hvad der skete for en 99-årig kvinde i bydelen Albany i New York.

Da hændelsen fandt sted for to år siden, blev der udstedt en advarsel i hele New York. Der var ventet ekstreme mængder sne, og beboerne blev opfordret til at ringe til deres egne alarmnumre, som politiet oprettede i tilfælde af fare.

En mandag aften modtog politiet et bekymret telefonopkald fra den 99-årige dame. Hun boede alene i sit hus, og var bange for, at det ville sne hende inde. Hun havde ikke helbred til selv at skovle sin indkørsel.

Politiet gik straks ud til kvinden, og i løbet af kort tid opdagede hun fire politimænd i sin indkørsel. Det var William Pierce, Christopher Stiles, John Schueler og Norah Harrington fra Albany Police Department.

De skovlede hele 30 cm. sne fra kvindens indkørsel.

Politiet lagde senere billeder på deres Facebook-side. Folk roste politiet for, at tage sig til at udføre sådanne opgaver og hjælpe dem der ikke selv kunne.

Opslaget er blevet liket mere end 10.000 gange og delt næsten 6.000 gange.

Læs også

Vejdirektoratet vil stoppe fartbøller: Ny type fartbump afprøves

 

Dagens Gossip