Åbnede en dåse surströmming i bilen: Det fortrød han hurtigt

12/09/2023 15:48

Henrik R

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En dåse surströmming, en intetanende amerikaner og en bil danner grundlag for en hylende morsom video, der er gået viralt på de sociale medier.

Mest læste i dag

Surströmming er en traditionel svensk ret, som består af konservaret sild i saltlage, og som desuden anses som en af de mest ildelugtende retter i verden. 

Konserveringen udvikler nemlig forskellige typer gas, og særligt hydrogensulfid, der er karakteristisk ved en voldsom lugt af rådne æg, er til stede i retten, som derfor i blandt andet Danmark er blevet en udbredt hadegave.

Når man åbner dåsen med de konserverede sild, rammes man af en ulidelig lugt og ikke nok med det, så har den ildelugtende væske i dåsen tendens til at eksplodere, når dåsen åbnes. 

Derfor lægger man normalt et viskestykke eller lignende hen over dåsen, når man åbner den, men det vidste en intetanende amerikaner tilsyneladende ikke. 

Han valgte nemlig at åbne dåsen inde i sin bil uden et viskestykke eller lignende til at lægge henover, og det resulterede i en hylende morsom video, der i skrivende stund har fået næsten 90.000 'likes'.

Snyd ikke dig selv for dagens gode grin:

I videoen kan man høre, hvordan amerikaneren tydeligvis bliver overrasket over først overtrykket i dåsen og derefter lugten, og han bliver sågar så desperat, at han beslutter, at bilen skal sælges. 

Held og lykke med det, siger jeg bare!

Foto: TikTok

"Det er den værste lugt, jeg nogensinde har lugtet i mit liv," udbryder han blandt andet.